Du er her: Forsiden Kattebakke og kattegrus Flip Cat Corner - Lukket kattebakke - Blå
Lukket hjørne kattebakke

Flip Cat Corner - Lukket kattebakke - Blå

299,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Hjørne kattebakke med top
Et aktivt kulfilter i toppen mindsker lugten
Lille skovl medfølger
Bredde foran: 55,7 cm
Længde på siderne: 45,1 cm
Højde: 38,1 cm

Beskrivelse

Hjørnekattebakken gemmer afføringen væk

Denne fine hjørnekattebakke kan du selvsagt placere i hjørnet af et rum, og de færreste gæster vil bemærke kattens toilet. Den kan dermed stå i køkkenet uden at genere, og den er i neutrale farver, så den passer ind i de fleste hjem.

Den er også formet som en trekant, så den passer lige ind i hjørnet, og du ikke snubler over den. Den er 56 cm. i bredden, i længden 45 cm. og i højden 39 cm.

Med låge og låg

Der er en lille låge, hvor katten kan kravle ind ligesom de elskede papkasser. Toppen eller låget kan tages af, når den skal tømmes, og i brug får katten en stor grad af privatliv. De store klik-låse gør, at den ikke springer op.

Du og dine gæster slipper desuden for lugtgener, hvis den endnu ikke er blevet tømt, og den er mere charmerende at se på end de åbne kattebakker. Det kan være noget ucharmerende at sidde og være vidne til din kats toiletbesøg, og på denne måde kan den få noget velfortjent privatliv.

Der er derudover håndtag på toppen af kattebakken, så den nemt kan flyttes i tilfælde af, at der kommer gæster, eller blot når du skal gøre rent i hjemmet.

Kort sagt er den en perfekt tilføjelse til ethvert hjem, der stræber efter at være kattevenligt.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram