Du er her: Forsiden Kattebakke og kattegrus Handy Scoopy Grusskovl
Handy Scoopy Grusskovl

Handy Scoopy Grusskovl

10,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Med en grusskovl holder du nemt kattebakken ren

Beskrivelse

Smart og simpel grusskovl

Denne Handy Scoopy Grusskovl er først og fremmest et oplagt produkt til dig, der skal gøre rent efter din kat. At rengøre kattebakken er næppe noget, man kan få til at lyde som en rar opgave, men denne grusskovl vil gøre opgaven væsentligt mindre uudholdelig.

Som du kan se på billedet, har skovlen et simpelt design. Hullerne gør, at gruset ryger igennem, mens du får fjernet det værste affald fra kattebakken. Den gør det muligt med en hurtig håndmanøvre at forbedre situationen betydeligt, så du ikke behøver at gøre grundigt rent lige så ofte. Du begrænser altså både rengøringsarbejdet og den dårlige lugt.

Grusskovlen har en smart hængetap, så du kan hænge den på de fleste møbler. Desuden er dens håndtag ergonomisk og godt at holde om. Det simple og elegante design gør, at den ikke springer i øjnene, og mest af alt er den derfor det simple, smarte og oplagte valg.

Billigt og miljørigtigt

Et andet stort plus ved denne grusskovl er, at den er miljørigtig. Den er nemlig produceret i 100% genanvendeligt premiumplast. Derudover skal det siges, at man ved at bruge grusskovlen som sagt ikke behøver at udskifte gruset lige så ofte, og på den måde sparer man også både miljøet og pengepungen.

Sidst, men ikke mindst får du denne skovl til en næsten utrolig pris på trods af, hvor smart den er.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram