Du er her: Forsiden Kattehalsbånd Kattehalsbånd i Refleks
Kattehalsbånd med refleks
Reflekshalsbånd til kat

Kattehalsbånd i Refleks

49,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Refleks halsbånd til katte
Justerbart
Med klokke
Sikkerheds lås - går op hvis katten hænger fast

Beskrivelse

Reflekshalsbånd til katte

Din kat strejfer vidt omkring i dagslys, men også når mørket er faldet på, kan din kat finde på at gå på eventyr. I mørket kan det dog være rigtig svært at se katten på længere afstand for de cykler og biler, som bevæger sig i høj fart, og det kan få fatale konsekvenser. Du kan dog gøre din kat mere sikker på sine nattevandringer med et smart Karlie kattehalsbånd – refleks. Transportmidlernes lys vil blive reflekteret på halsbåndet, og katten vil deraf være mere synlig og sværere at overse.

Det er desuden en god idé med et kattehalsbånd til din kat, da mennesker, den møder på sin vej, ikke vil være i tvivl om, at den søde kat har ejere, som elsker den.

Kattehalsbåndet med refleks er smart design

Ikke nok med at kattehalsbåndet har en smart refleksfunktion, det har også andre smarte funktioner. Halsbåndet har en klokke, som gør, at du kan høre din kat, selvom du ikke lige kan få øje på den.

Kattehalsbåndet kan også indstilles og justeres, så det passer til katten. Derudover så har det også en smart sikkerhedslås, hvilket betyder, at din kat ikke bliver kvalt eller sidder fast, hvis den har tendens til at gå på opdagelse i krat eller springe over hegn. Hvis halsbåndet sidder fast, vil sikkerhedslåsen sørge for, at halsbåndet åbnes, så katten kan bevæge sig videre.

Kattehalsbåndet med refleks har en flot sølvfarve i dagslyset. Det er et generelt flot og enkelt design, der passer flot til de fleste katte. halsbåndet koster 49,00 og kan findes her på siden sammen med en masse andet lækkert katteudstyr.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram