Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Premium Catnip Spray
Katteurt på spray

KONG Premium Catnip Spray

69,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Økologisk førsteklasses katteurt på spray
Destilleret vand med katteurtolie i plastikbeholder
Rystes godt før brug - meget kraftigt
Roder ikke, som hvis du drysser almindelig katteurt ud

Beskrivelse

KONG Premium Catnip Spray - Kvalitetsurt til katte

Søger du andre alternativer til at få din kat til at lege med sit legetøj? Ikke alle katte er lige legelystne. Det kan godt være frustrerende, hvis du ønsker, at din kat skal aktiveres – og ikke mindst stimuleres. Af de årsager tilbyder vi blandt andet denne Catnip spray fra KONG, der indeholder kvalitets katteurt fra USA. Sprayen indeholder frisk katteurt, der er koncentreret og fremstillet til at øge kattens legelyst. Katteurt dufter af en blanding mellem timian og mynte og bruges altså primært til legetøj. Olien er nemlig meget attraktiv for stort set de fleste katte, og sætter altså gang i kattens legelyst. Derudover vækker den naturlige olie kattens instinkter. 

Dampdestilleret olie af amerikanske katteurt

Med denne Catnip spray fra KONGS får du en dampdestilleret olie, der en af de mest kraftfulde olier, du kan få. Den kan både sprayes på legetøj, godbidder og kradsetræer alt efter, hvad der giver mest mening for dig og din kat. Derudover er alle ingredienserne naturlige. En fordel ved produktet er desuden, at du slipper for, at din kat enten bider eller kradser i dine møbler. Det er nemlig ikke alle katte, der er lige begejstrede for legetøj. Men med denne olie er du sikker på, at møblerne bliver knap så interessante, som de har været indtil nu. Til gengæld vil din kat begynde at lege mere med sit legetøj, ligeså snart, du har sprøjtet olien på.
Duften er desuden langvarig og kan med fordel bruges, når katten skal være alene hjemme. Derudover er olien økologisk og dermed et sikkert køb. Mangler du kattelegetøj, du kan spraye olien på, kan du se vores udbud her https://canem.dk/katte-legetoej  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram