Du er her: Forsiden Kattelegetøj District 70 Fiesta - Black
District 70 Fiesta - Black, Kattelegetøj og papkrads
District 70 Fiesta - Black
District 70 Fiesta - Black
District 70 Fiesta - Black
District 70 Fiesta - Black

District 70 Fiesta - Black

159,20 DKK

199,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Legetøj i papkrads bestående af tre lag
Bold, klokker og sjove fjer
Størrelse: 25 x 25 x 25 cm

Beskrivelse

District 70 Fiesta - Black

Katte er ikke skabt til at være indendørs en hel dag. Det kræver, at du har de rette elementer til at stimulere den og tilfredsstille blandt andet dens jagtbehov. Det kan du gøre med et sjovt legetøj, der kan underholde din kat i timevis. Hvis du samtidig gerne vil holde stilen i hjemmet, så er denne District 70 Fiesta i sort det perfekte valg. Den er nemlig super neutral i sit udseende, og så fylder den kun 25 cm x 25 cm x 25 cm.

Masser af underholdning til din firbenede ven

Ikke nok med at dette stilfulde legetøj passer perfekt ind i hjemmet, så har det også en stor positiv indflydelse på din kats helbred. Hvis ikke din kat bliver stimuleret, risikerer du nemlig, at den enten bliver stresset eller går hen og bliver lad. Det kan du undgå ved at investere i District 70 Fiesta.

District 70 Fiesta består af tre lag, der er nemme at samle. Det nederste lag har flere huller, hvori katten kan fange den medfølgende bold. Bolden klirrer, når den bevæger sig, hvorfor den kan holde kattens opmærksomhed i lang tid.

Alt i alt er den det perfekte legetøj til katten, hvis indre jæger skal stimuleres – eller katten, der bare gerne vil underholdes af interaktiv leg.

Et stilrent design til din bolig

Som sagt ødelægger District 70 Fiesta i sort næppe designet i din lejlighed. Det er nemlig fremstillet i slidstærkt og højkvalitets karton, der har en pæn lysebrun farve, mens toppen og fjeren er sort.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram