Du er her: Forsiden Hundeskåle Hunter Rejseskåle med Taske - Rød
Silikone rejseskåle med taske 750 ml

Hunter Rejseskåle med Taske - Rød

299,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Tag nemt foder og vandskål med når i er ude af huset
Når skålene er klappet sammen og tasken er lukket, fylder den ikke ret meget
2 skåle i silikone af hver 750 ml

Beskrivelse

Hunter Silikone rejseskåle med taske i rød

Du kender sikkert situationen. Man skal ud og rejse, man er i gang med at pakke. Alt er klar og hunden skal med, og så rammer det én. Skal man også tage hundeskålen med, eller kommer den til at fylde for meget? Kan man regne med, at man kan låne en skål på det hotel man ska på, eller kan man måske købe en mindre skål, når man ankommer? Hvad så med på vejen, hvis nu hunden bliver tørstig og sulten mens i stadig er på farten? Hvad gør man så?

Det er et hel hav udfordringer og bekymringer man undgår, hvis du blot køber vores silikone rejseskål med taske!

Silikone rejseskål til alle de små og lange rejser

Silikone rejseskålen er som bygget til rejserne med din hund. Det er lille, nemt at bære, altså vejer den ikke noget i din taske, den kan foldes sammen, så den ikke fylder lige så meget. Skålen i sig selv er perfekt til rejser, da den på alle praktiske måder er bygget til at tage med, hurtigt under hånden. Ikke nok med det, så kommer skålen i en taske for sig selv, som man nemt og hurtigt kan pakke skålen ned i og tage med. Tasken er også vigtig at bruge, da skålen kommer i et sæt af to, altså en til vand og en til foder. Så du har alt, som du har brug for, når du køber din silikone rejseskål.

Så kom af med de dumme bekymringer og tag afsted på ferie uden at skulle tænke over alle tingene. Hvis du hund pludselig bliver tørstig, mens i køre bilen, så kan du nemt pakke en skål op og fylde den med vand, lade din hund drikke ud og pakke det hele ned igen på under fem minutter. Så kan i straks vende tilbage til jeres tur uden de store problemer. Det skal ikke være en belastning at have sin hund med, og det bliver det på ingen måder med en silikone rejseskål!

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram