Du er her: Forsiden Hundelegetøj Hunter Flingerz Bold og Kastearm
Hunter Flingerz Bold og Kastearm
Hunter Flingerz Bold og Kastearm
Hunter Flingerz Bold og Kastearm
Hunter Flingerz Bold og Kastearm
Hunter Flingerz Bold og Kastearm
Hunter Flingerz Bold og Kastearm
Hunter Flingerz Bold og Kastearm

Hunter Flingerz Bold og Kastearm

96,75 DKK

129,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Bold af robust gummi
Bolden kan fyldes med godbidder
Bolden laver fløjte lyde gennem luften
Bolden kan flyde på vand
Bold diameter 7 cm
Kastearmen kan bruges til alt Flingerz legetøj

Beskrivelse

Bold og kastearm til træning og leg

Hvis din hund elsker både leg og træning, vil den helt sikkert sætte pris på Hunter Flingerz hundelegetøj. Dette robuste og farverige legetøj er designet til at tage hundens fysiske aktivitet til næste niveau samtidigt med at gøre det sjovt og spændende. 

Hunter Flingerz hundelegetøj er ikke kun et legetøj; det er det ultimative redskab til at styrke båndet mellem dig og din hund gennem træning og leg. Boldens diameter på 7 cm gør den nem at håndtere for enhver hund. Den robuste gummibold kan fyldes med velsmagende snacks - en sikker vej til at holde din hund motiveret og engageret.

Kastearmen som er inkluderet, passer til alle typer Flingerz legetøj, hvilket gør det nemt at variere legen. Denne opfindsomme launcher tillader dig at samle legetøjet op på en behagelig og hygiejnisk måde, og med minimalekræfter lancerer du bolden længere end nogensinde før. Dette stimulerer din hunds lyst til apportering og forfølgning, hvilket er essentielt for dens fysiske og mentale sundhed.

Et af de mest fængende elementer ved Hunter Flingerz hundelegetøj er dens fløjtende lyd, når det slynges i luften. Lyden er ikke kun spændende for din hund, men den er også en effektiv måde at stimulere dens naturlige instinkter. 

Bolden er også specielt designet til at være meget synlig, selv på afstand. Dens farverige og iøjnefaldende udseende gør det nemt for din hund at spotte og hente. Og takket være dens flydende evne, går legen ikke i stå, selv hvis den ender i vandet.

Hunter Flingerz hundelegetøj er med sin unikke blanding af leg og træning, høj kvalitet og farverige design det ideelle tilbehør til enhver hundeleger. Gør dit hunds leg, træning og belønning endnu sjovere og mere effektiv med Hunter Flingerz hundelegetøj. 

Hundelegetøj med mange muligheder

 • Bolden er fremstillet af robust gummi som giver en længere holdbarhed
 • Bolden kan fyldes med godbidder så den bliver mere interessant eller som tidsfordriv for din hund
 • Bolden laver fløjte lyde gennem luften hvilket gør den sjov at løbe efter
 • Bolden kan flyde på vand, så den er god til strandlege
 • Bold måler i diameter 7 cm
 • Kastearmen kan bruges til alt Flingerz legetøj, som du også kan finde her hos Canem.dk - et udvalg i forskellige bamser • DKK samarbejdspartner
 • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
 • 1-3 dages levering på lagervarer
 • 14 dages returret
 • Følg os på Facebook & Instagram