Bambus Keramik duo skåle til kat

BOB Bambus/Keramik Skål Kat

125,00 DKK

350 ml

Beskrivelse

BOB Bambus og Keramik duo skålesæt til kat

Her finder du det perfekte skålesæt både til din kat og til dit hjem. Uanset om det er din lille, nye killing, der skal have sit første sæt skåle, eller din voksne kat, der trænger til et par nye skåle indenfor, har du her det perfekte, komplette sæt. De to flotte, hvide keramikskåle kommer med et flot, trendy bambusunderlag, der passer i ethvert hjem.

Flot og nemt at have med at gøre

Med et BOB bambus og keramik duo skålesæt til din kat får du alt i et enkelt sæt. De to skåle kan hver indeholde 350 ml, så de er perfekte både til vand og mad, hvad enten det er tørkost, vådfoder eller en lækker servering af tun eller andet godt til din firbenede ven. Du bliver med garanti populær, og din kat vil elske dig, hver gang du kommer med en vis skål i hånden!

De keramiske skåle er tunge og svære at flytte rundt på, og der er samtidig skridsikre gummidupper på bunden. Således undgår du, at din kat skubber rundt med skålene eller vælter dem og spilder vand eller mad ud på gulvet. Med det flotte bambusunderlag undgår du at skålene står direkte på gulvet, og du kan nemt samle begge op og stille dem væk, hvis katten ikke må have fuld adgang til maden hele tiden.

Skålene er nemme at rengøre. Snavs og madrester ses nemt på den hvide overflade og vaskes lynhurtigt af. Skålene kan også sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen. Bambus har desuden helt naturlige, antibakterielle egenskaber og er både et praktisk, flot og bæredygtigt alternative til produkter i almindeligt træ.

Giv dig selv og din kat en dejlig gave med et BOB bambus og keramik duo skålesæt og kombiner selvfølgelig gerne gaven med lidt lækkert til din firbenede ven, så skålene bliver introduceret på allerbedste vis!  • Fragt fra kr. 39,-
  • Fri fragt over kr. 499,-
  • 2-4 dages levering
  • 14 dages fuld returret
  • Følg os også på Facebook