Du er her: Forsiden Katteskåle Kattelegetøj KONG Cat Infused Tippin Treat
KONG Cat Infused Tippin Treat
Infused Tippin Treat - KONG Cat
Kat leget med Infused Tippin Treat

KONG Cat Infused Tippin Treat

99,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Kan bruges som foderbold
Indeholder katteurt
Vækker jagtinstinkter

Beskrivelse

KONG Cat Infused Tippin Treat

Er din kat aktiv, og mangler du sjovt legetøj, der kan underholde og aktivere? Vi tilbyder meget forskelligt legetøj til både hunde og katte, som både stimulerer og aktiverer. Generelt er det nemlig vigtigt, at dine kæledyr bliver aktiveret. Det meste af vores legetøj er designet således, at det stimulerer dit kæledyrs sanser, når den leger. Vi tilbyder for eksempel en foderdispenser, der skal fyldes med godbidder. Her bliver din kat tvunget til at arbejde for føden. Fordelen er, at det er et sjovt stykke legetøj, katten enten kan lege selv med eller med dig som ejer.

Legetøj med katteurt

Vores legetøj fra mærket KONG er blandt andet udstyret med katteurt, som er noget, de fleste katte godt kan lide. Allerede her er du altså sikret, at legetøjet med sikkerhed vil blive taget godt imod. Derudover fungerer den således, at der i bunden sidder en fjer, katten kan lege med. På den måde bliver kattens naturlige jagtinstinkter stimuleret, når den leger. De små hjerter i legetøjet gør, at foderet bliver hældt ud, når katten leger og skubber den frem og tilbage.
Vidste du, at det generelt er vigtigt at skifte legetøjet ud til din kat? Det kan nemlig være svært at blive ved med at gøre legetøjet interessant for katten. Derfor kan det være en god idé at indimellem at købe nyt, du kan supplere til samlingen. Her er foderdispenseren et oplagt valg. Mangler du andet legetøj, kan du se vores store udbud af forskelligt kattelegetøj her https://canem.dk/katte-legetoej  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram