Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Connects Benderz Teaser Dragonfly
KONG Connects Benderz Teaser Dragonfly - Kattelegetøj

KONG Connects Benderz Teaser Dragonfly

65,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Kattelegetøj med katteurt af høj kvalitet
Bøj håndtaget i alle mulige retninger og placer legetøjet på nye sjove steder

Beskrivelse

KONG Connects Benderz Teaser Dragonfly

Katte er et kæledyr, der kan tage sig meget af sig selv, men det betyder ikke, at de ikke kan lide kattelegetøj. Legetøj kan hjælpe katte med at stimulere deres naturlige instinkter, såsom at jage og fange bytte. Kattelegetøj som dette fra KONG er en sjov måde at stimulere din kat på, imens I får kvalitetstid sammen.

Få mere tid sammen med din kat

Katte elsker at lege, uanset om de er killinger eller voksne. Fordi de bruger omkring 16 timer om dagen på at sove, er det vigtigt, at de bliver motioneret, når de ikke gør. Hvis du gerne vil give din kat mest mulig underholdning, imens de bliver rørt, så er dette teaser-legetøj fra KONG perfekt. På dette stykke legetøj kan håndtaget bøjes, så det både kan bruges i hånden eller hænges op et sted. Det bøjelige håndtag gør det også muligt for dig at hænge det op næsten alle steder, hvilket vil give din kat nye udfordringer. De mange snore på uroen er lavet til at fange din kats opmærksomhed, så den også bliver stimuleret psykisk, når den leger med legetøjet. Derudover er kattelegetøjet fyldt med nordamerikansk katteurt, hvilket også vil fange din kats opmærksomhed.

Det smarte ved dette legetøj er, at du både kan fastgøre det og lade katten lege alene, eller styre det selv med håndtaget, hvilket vil give dig og din kat kvalitetstid sammen. Udover at få kvalitetstid sammen, så vil legetøjet også hjælpe din kat med at udleve sine jagtinstinkter.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram