Du er her: Forsiden Kattesenge Kradsetræ District 70 Sardine - White
District 70 Sardine - White. Kattehule og kradsebræ
District 70 Sardine - White
District 70 Sardine - White
District 70 Sardine - White
District 70 Sardine - White
District 70 Sardine - White - Kattehule
District 70 Sardine - White - Kradsebræt og katteseng

District 70 Sardine - White

1.099,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


2i1 - Hule og kradsebræt
Mål: 60 x 30 x 30 cm
Åbningen: H: 18 cm x B: 20 cm

Beskrivelse

District 70 Sardine - White

Der findes utroligt meget forskelligt kattelegetøj på markedet, som du kan vælge imellem. Dog er der også utroligt meget af det, der nemt kommer til at ligne hinanden og kommer til at ligne den klassiske idé om, hvad kattelegetøj er. Det er dog ikke tilfældet med District 70 Sardine. Det er et unikt stykke kattelegetøj, som din kat vil elske – og det vil se godt ud i boligen.

Et unikt udseende til den moderne bolig

En af de helt store fordele ved District 70 Sardine er selvfølgelig udseendet på kattelegetøjet – det er nemlig helt unikt.

District 70 Sardine har udseende efter en sardindåse, hvorfor det er et sjovt design, der ikke normalt ses. Den er fremstillet i bølgepap, hvilket er utroligt attraktivt for katte, da de kan bruge det til at slibe deres negle og give sig selv et godt stræk. Kattelegetøjet har farverne brun og hvid, hvorfor det er et perfekt valg ind i boligen, der holder sig til neutrale farver. Det fyldes desuden ikke mere end 60 cm x 30 cm x 30 cm, hvorfor du nemt kan finde plads til det.

Fordele ved District 70 Sardine

Foruden dets gode udseende, så er der faktisk en række fordele ved netop District 70 Sardine kradsetræet. Det hjælper som sagt din kat med at soignere sine kløer, men det er også det oplagte sted for katten at opholde sig og tage en lur. Den kan også søge op ovenpå for at skabe sig et overblik over sit territorie.

 

 
  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram