Du er her: Forsiden Kattesenge Kradsetræ District 70 Can Cardboard
District 70 Can Cardboard - Kradsetræ og hule
District 70 Can Cardboard
District 70 Can Cardboard
District 70 Can Cardboard
District 70 Can Cardboard - Kradsebræt og kattehule
District 70 Can Cardboard
District 70 Can Cardboard
District 70 Can Cardboard
District 70 Can and Mixtape Cardboard

District 70 Can Cardboard

1.099,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Kradsebræt og Kattehule
Størrelse: 36,5 x 40 x 38 cm

Beskrivelse

District 70 Can Cardboard

 

Der er utroligt meget udstyr og legetøj til katte, der alt sammen ligner hinanden. Det gælder dog ikke med denne District 70 Can. Det er nemlig et helt unikt kradsebræt, som din kat både kan kradse på og opholde sig i – og så har den et unik udseende, som du vil elske at have i din bolig.

Et alsidigt kradsebræt, der opfylder alle din kats behov

District 70 Can er det oplagte valg til dig, der bor i lejlighed, og derfor ikke har så meget plads, eller blot til dig, der gerne vil begrænse udstyret til din kat en smule, så den ikke overtager hele stuen. Det er nemlig et super alsidigt kradsebræt, som din kat kan kradse på – både udvendigt og indvendigt – de kan sove og opholde sig inde i den, og de kan sidde ovenpå den, når de gerne vil danne sig et overblik. Alt dette får du i et enkelt kradsebræt, der måler 36,5x40x38 cm.

Det er et naturligt instinkt for en kat at kradse, og derfor kan det være en stor fordel at investere i et District 70 Can, så det ikke går ud over møblerne i boligen.

Et unikt udseende

Som sagt har District 70 Can et unikt udseende, der passer ind i ethvert moderne og trendy hjem. Det er både sjovt og stilfuldt, idet det har form som en dåse, der er åbnet halvt, og så er det fremstillet i miljøvenligt bølgepap, hvorfor du også gør miljøet en tjeneste ved at investere i netop dette kradsebræt.

 

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram