Du er her: Forsiden Kattesenge Kradsetræ District 70 Mixtape
District 70 Mixtape
District 70 Mixtape, kattehule og kradsetræ
District 70 Mixtape
District 70 Mixtape
District 70 Mixtape
District 70 Mixtape

District 70 Mixtape

1.099,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Kradsebræt og hule i et
Retro-design
Størrelse: 54 x 31 x 35 cm

Beskrivelse

District 70 Mixtape

 

Er du vild med 70’erne og 80’erne? Så har du med garanti indrettet din bolig med en masse retro elementer – men hvordan står det til med kattens? Hvis du endnu ikke har kunnet finde et hjem til katten, der passer til din retro stil, så er jagten endelige slut! District 70 Mixtape er nemlig et perfekte kattehjem i retro design, der vil passe perfekt ind i netop din bolig.

Lad din kat sove i en papkasse – uden at have en papkasse stående

Katte elsker at kravle op og gemme sig i tomme papkasser – tomme papkasser passer dog ikke særligt godt ind i hjemmet. Hvis du gerne vil give din kat det perfekte sted at opholde sig og samtidig opfylde dens behov for at sove i en papkasse, så er District 70 Mixtape perfekt.

District 70 Mixtape er mere eller mindre bare en papkasse i et flot design. Dog er den indrettet – på både yderside og inderside – men kradsetræer, hvorfor den er multifunktionel. Din kat kan både sove og opholde sig i den, den kan få et overblik over sit territorie ved at sætte sig ovenpå den, og den kan soignere sine poter ved at kradse på siden af den. Smartere bliver det ikke!

Fremstillet med omtanke

District 70 Mixtape er skabt med tanke på alt. Den har et vendbart design, så kradsesiderne holder længere end normalt, den er fremstillet i miljøvenligt bølgepap, og så får udseendet den til at passe ind overalt.

 

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram