Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Dental Stick
Dental Stick Hundelegetøj

KONG Dental Stick

Fra 85,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.Small: Op til 9 kg
Medium: 7 - 16 kg
Large: 15 - 30 kg
Tandrensende legetøj som kan fyldes med Kong Pasta eller andet lækkert vådfoder

Beskrivelse

KONG Dental Stick

Mangler du tandrenser til din hunds tænder? Det er vigtigere, end du måske umiddelbart ved at rense din hunds tænder. Mange er nemlig ikke klar over, at det er vigtigt. Det er det af flere grunde. For det første bliver hundens tænder udsat for meget, når den dagligt tygger i både hårde og bløde ting såsom kødben, legetøj, pinde eller andet interessant.
Derudover kan hunde ligesom mennesker risikere at få belægninger og senere tandsten. Det kan føre smerter med sig i form af infektioner, hvis ikke du sørger for at holde din hunds tænder sunde allerede fra hvalpetid. Derfor tilbyder vi disse Dental Sticks riller fra mærket KONG.

Få dem i tre forskellige størrelser

Vores Dental Sticks kan købes i tre forskellige størrelser, så de både kan bruges af små, mellem og store hunde. Især mindre racer har oftere brug for at få renset tænder end de større hunde. Deres tandemalje kan nemlig være svagere. Derudover vil du også opleve, at tænderne sidder mere tæt end på de store hunde. Har du en lille hund, er det derfor vigtigt, du er meget grundig, når du renser din hunds tænder. I starten vil den sikkert ikke bryde sig om, at du piller ved dens tænder. Derfor anbefaler vi, at du tager lidt hundetandpasta på rillerne, så din hund får en bedre oplevelse.
For helt at undgå tandsten og unødige infektioner, bør du købe den, når hunden er hvalp og gøre det hyppigt fremadrettet også. Mangler du hundelegetøj til din hund, kan du se vores store udbud her https://canem.dk/hundelegetoej

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: