Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Weave Knots Pig
Weave Knots Pig fra KONG
KONG Weave Knots Pig
Hund der leger med Weave Knots Pig

KONG Weave Knots Pig

89,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Rebknude og blød bamse i et
Rebknuden renser tænderne
Med piv lyd
Størrelse Medium: 22 cm x 20 cm x 8,3 cm

Beskrivelse

KONG Weave Knots Pig

For rigtig mange hundeejere er hunden en fast del af deres familie. Derfor kan man sagtens få lyst til at forkæle sin egen hund – eller måske et familiemedlems hund – med en lille hyggelig overraskelse, præcis som man ville gøre ved de menneskelige familiemedlemmer.

Hvis du kender en hund, som trænger til lidt forkælelse, så er denne nuttede KONG Weave Knots Pig en super god gaveide. Ikke nok med at legetøjets udformning som en lille gris er super sødt, så er det også et legetøj, som man kan bruge til mange forskellige lege med hunden. Den robuste bomuldsknude gør nemlig, at man nemt kan kaste med grisen, eller man kan bruge den som et trækkelegetøj. 

Et stykke legetøj som er godt for din hunds tænder

Man kan ikke komme udenom, at dette stykke legetøj er enormt nuttet, men det gemmer faktisk også på nogle hemmeligheder. Den stærke bomuldsknude gør legetøj til en god ting for din hund at tykke på, og da knuden netop er så hård, så er den med til at rense din hunds tænder, når den bider i legetøjet.

Grisens hoved, arme og ben er lavet af et blødt plysmateriale, hvilket gør dem super bløde og bøjelige. Den hårde knude i midten er lavet af et bomuldsreb, som er bundet til en stram og hård knude. For at gøre legetøjet endnu sjovere for din hund, så indeholder grisen en squaker. Dermed vil grisen sige en høj pivlyd, når din hund bider sammen om legetøjet.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram