Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Jump N Jack
Jump N Jack - tandrensende hundelegetøj

KONG Jump N Jack

Fra 179,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.Ideelt som tandrensende legetøj og kan smøres med hundetandpasta
Vælg mellem str. medium (7-16 kg) & large (over 16 kg)

Beskrivelse

KONG Jump N Jack

Med KONG Jump N Jack får man et virkelig sjovt stykke hundelegetøj. Når du kaster legetøjet, hopper det i uventede retninger. Det giver en sjov og underholdende aktivering for din hund.

De specielle riller i legetøjet har en tandrensende effekt. Du kan fastgøre godbidder i rillerne, eller smøre dem med hundetandpasta. Giv din hund et spændende og unikt stykke legetøj, der samtidig er godt for dens tænder og gummer. Køb KONG Jump N Jack her.

Legetøjet, der hopper i alle retninger

KONG Jump N Jack kan give mange timers sjov leg og underholdning både for dig og din hund. De uforudsigelige hoppebevægelser giver legen en ekstra dimension.

Når du kaster KONG Jump N Jack, vil legetøjet hoppe og bevæge sig i tilfældige retninger, når det rammer jorden. Det styrker din hunds opmærksomhed og reaktionsevne, at den ikke på forhånd kan regne ud, hvor legetøjet vil hoppe hen. Den bliver nødt til at ændre retning og reagere hurtigt for at fange legetøjet.

Den tandrensende effekt forbedrer din hunds mundhygiejne

KONG Jump N Jack er lavet af robust og holdbart naturligt gummi. De specielle riller i siderne virker rensende og plejende på din hunds tænder og gummer. Du kan sætte små godbidder fast i legetøjet, så din hund får en belønning, når den har hentet det. Du kan også fylde rillerne med hundetandpasta, der giver en god smag og en ekstra tandrensende effekt.

KONG Jump N Jack fås i forskellige størrelser, så du kan vælge en størrelse, der passer til din hund. Køb den sjove og uforudsigeligt hoppende KONG Jump N Jack her.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: