Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Jaxx Braided Tug
KONG Jaxx Braided Tug
Jaxx Braided Tug - Trækkelegetøj
KONG Jaxx Braided Tug Hundelegetøj

KONG Jaxx Braided Tug

129,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Kraftigt og slidstærkt legetøj
Tovtrækning og kastelege
Størrelse large

Beskrivelse

KONG Jaxx Braided Tug er et multifunktionelt legetøj

KONG Jaxx Braided Tug kan bruges på forskellige måder. Først og fremmest kan din hund gå og bære rundt på det, hvilket der er nogle hunde, der godt kan lide.

Derudover kan du også bruge det som tov til tovtrækning. På den måde aktiverer du din hund - og dig selv - mens I laver noget sammen, så jeres bånd bliver stærkere.

Du kan også bruges KONG Jaxx Braided Tug som apport pind og på den måde understøtte hundens behov for at løbe samt naturlige instinkt til at hente og bringe noget tilbage til ejeren.

Mulighederne er i dine hænder, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan aktivere din hund i løbet af dagen.

KONG Jaxx Braided Tug til dig med en aktiv hund

KONG Jaxx Braided Tug er perfekt til dig, der har en aktiv hund, der skal aktiveres i løbet af dagen - det behøver nemlig ikke altid at være med en gåtur.

At aktivere hunden på forskellige måder kan gavne den rent mentalt, og så skaber det lidt variation i hverdagen, hvorfor det er en god ide at finde måder, hvorpå du kan gøre dette.

Én af måderne kan være med KONG Jaxx Braided Tug. KONG Jaxx Braided Tug er et interaktivt hundelegetøj, der er fremstillet af kraftige og holdbare materialer, så du trygt kan overlade det til hunden uden at være bange for, at hunden bider det i stykker.

Legetøjet er fremstillet i en størrelse large, så det passer til de større hunde, men hvis du har en mindre hund, så kan du finde lignende modeller, der egner sig bedre til dem i vores brede udvalg af forskelligt hundelegetøj. Se vores sortiment her.

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: