Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Extreme Dental m/reb
KONG Extreme Dental m/reb
Extreme Dental m/reb
Hund med KONG Extreme Dental (m/reb)

KONG Extreme Dental m/reb

179,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Extreme dental - en del af extreme-serien til de virkelig aggressive tyggere
Hundepasta kan smøres i rillerne
Anbefalet til hunde mellem 7 og 16 kg
Størrelse: 12 cm x 5 cm x 5 cm

Beskrivelse

KONG Extreme Dental med reb et det multifunktionelle valg til din hund

KONG Extreme Dental med reb er et hundelegetøj, der kan bruges til mange forskellige formål. Du kan for eksempel bruge det som et reb til tovtrækning med hunden, da rebet er fremstillet i 100% bomuld og derfor er utroligt holdbart.

Derudover kan du også bruge den som apport pind, hvilket understøtter hundens naturlige instinkt for at hente og bringe et bytte, samt aktivere hunden og bringer lidt ekstra motion ind i hverdagen.

Hundelegetøjet anbefales til hunde på mellem 7 kg og 16 kg. Hvis ikke din hund hører ind under denne kategori, kan du finde meget andet legetøj i vores brede sortiment, hvor du også finder lignende produkter fra samme extreme-serie, der måske passer bedre til din hund. Se udvalget her.

Rens hundens tænder med KONG Extreme Dental med reb

Foruden at være et sjovt legetøj, der kan aktivere hunden på mange forskellige måder, så er KONG Extreme Dental med reb - med sine patenterede ”chew-clean” riller - en effektiv tandrenser til hunden, der ikke bryder sig alverden om at få renset tænder. For at opnå et endnu bedre resultat, kan du smøre hundetandpasta i rillerne på legetøjet.

Derudover masserer det også både tænderne og gummerne, når hunden gnaver i legetøjet, så du alt i alt opnår en bedre mundhygiejne, og du understøtter hundens naturlige trang til at tygge. Altså er det god grund til at investere i KONG Extreme Dental med reb - og så til en pris på kun 179,00.

Legetøjet er fremstillet i et utroligt holdbart gummi, der tillader, at din hund gnaver og tygger løs på legetøj i mange timer.

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram