Du er her: Forsiden Hundelegetøj Silly Squeakers Beer Cataroma
Tuffy Silly Beer Cataroma - hundelegetøj
Størrelse på Tuffy Silly Beer Cataroma

Silly Squeakers Beer Cataroma

148,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Kraftig latex
Høj pivelyd
Størrelse: 26 cm

Beskrivelse

Læs mere om Silly Squeakers Beer Cataroma her

Dette stykke hundelegetøj er både sjovt for dig og din hund. Hunden vil elske det bløde design og pivedyret, som er gemt inde i legetøjet. Du vil komme til at elske at se din hund løbe rundt med en kæmpe ølflaske i munden.

Dette stykke legetøj kommer nemlig i et klassisk øldesign, så den ligner en flaske eksotisk øl. Med dette legetøj, kan du og din hund dermed få en forfriskende slurk øl sammen.

Lavet i kvalitetsmaterialer

Mange hundeejere oplever, at deres hunde får tygget sig gennem deres nye tyggelegetøj. Denne ølflaske kommer i en størrelse på 26 cm., som gør den god til hunde i langt de fleste størrelser. Derudover kommer den med et karakteristisk logo, som viser, at det er en ølflaske, som de fleste af os kender.

Ølflasken er lavet i kvalitetslatex, som gør legetøjet ekstra holdbart, hvilket er perfekt til dig, der er træt af, at din hund tygger sit legetøj hurtigt igennem. Inde i legetøjet er der et pivedyr, som giver en høj lyd, når din hund tygger i legetøjet. Det gør dette stykke hundelegetøj endnu sjovere for din hund at lege med, da den får feedback fra legetøjet, når den tygger i det.

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram