Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Extreme Flyer Frisbee
Extreme Flyer Frisbee
Frisbee, Extreme Flyer

KONG Extreme Flyer Frisbee

165,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Fremstillet af slidstærkt naturgummi
Stærkt og holdbart gummi som samtidig er skånsomt for tænder og mund

Beskrivelse

KONG Extreme Flyer Frisbee

Vil du gerne lege noget mere udendørs med din hund? Indimellem kan der være brug for sjovere gåture, når din hund skal med ud. Derfor tilbyder vi meget forskelligt og ikke mindst sjovt hundelegetøj, du kan tage med under armen, når du skal ud i naturen sammen med din hund.
Leg er vigtigt for at aktivere og ikke mindst stimulere din hund. Selvom hunden måske ikke længere leger ligeså meget, som da den var yngre, elsker de fleste hunde at være aktive. Derfor kan du blandt andet købe denne bløde og fleksible frisbee, der er perfekt at tage med i parker eller i skove, hvor der er mulighed for, at hunden kan løbe uden snor.

Køb den i slidstærkt naturgummi

Fordelen ved at købe vores sjove frisbee fra KONG er blandt andet, at den er produceret i naturgummi. Det betyder, at den er slidstærk og nem for hunden at samle op. På den måde er din sikker for hundens mund og ikke mindst tænder, når den samler op og bider i den. Det gør det generelt nemmere for legen og ikke mindst måden, du kan kaste din frisbee på. En frisbee fungerer generelt bedre end pinde og bolde, fordi den er nemmere at kaste med – og nem at finde igen. Køb den i sort og gør klar til sjovere gåture eller aktiviteter med din firebenet ven.
Mangler du andet sjovt hundelegetøj, kan du se vorres store udbud af hundelegetøj ved at klikke her https://canem.dk/hundelegetoej. Her kan du blandt andet supplere med en bold, hvis du ønsker variation i jeres lege.    

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: