Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Cross Knots Monkey
Cross Knots Monkey hundelegetøj
Reb legedyr, Cross Knots

KONG Cross Knots Monkey

115,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Bamse med knudereb indvendigt og piv-lyd
Small / Medium - 23 x 13 x 7 cm

Beskrivelse

KONG Cross Knots Monkey 

Str. Small / Medium

Vil du forkæle din firebenet ven med nyt legetøj? Det kan vi godt forstå. Generelt er det nemlig vigtigt, at selv hundene kan mærke, de er forkælede. Derudover er det også vigtigt at aktivere sine kæledyr. Af den grund har vi et stort udbud af meget forskelligt legetøj, som stort set alle hunde vil finde interessant. Det garanterer vi. Derfor tilbyder vi blandt andet dette sjove legetøjsdyr til hunde i Knots-familien fra mærket KONG.


En abe i henholdsvis blå, hvid og rød, der er har indbygget piv-lyd. Piv-lyde er geniale til dig, der har en hund, som indimellem skal være alene hjemme. Det kan hurtigt blive nogle lange timer, hvis hunden ikke kan holde dig beskæftiget. Derfor bør du i den grad overveje at investere i hundelegetøj med piv-lyde for at aktivere hunden. Selvom lydene kan være frustrerende at lægge ører til, hvis du sidder ved siden af, så vil din hund elske det.

Suppler til samlingen

Vidste du, at din hund nemt kan synes, at legetøjet bliver en smule kedeligt i længden? Derfor anbefaler vi blandt andet, at du indimellem skifter ud i hundens legetøj, så den kan blive aktiveret på en ny måde. Med denne sjove tøjbamse fra Knots-familien garanterer vi for, at alle hundens naturlige instinkter automatisk vil blive stimuleret. Den vil bide og lege med bamsen og hurtigt føle sig underholdt. Udover piv-lyden, får du desuden et knudret reb indeni, der gør det nemt for hunden at lege med bamsen.


Materialerne er generelt slidstærke og kan holde til lidt af hvert – uanset om du har en stor eller lille hund. Mangler du andet legetøj til din hund, kan du se vores store udbud af hundelegetøj på denne side https://canem.dk/hundelegetoej.

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram