Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Cross Knots Elephant
Cross Knots Elephant hundelegetøj
Cross Knots Elephant legedyr
Cross Knots Elephant og hund

KONG Cross Knots Elephant

149,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Slidstærk bamse med sjove detaljer
Animerede ansigter og krydsede ben
Indvendige knudereb
Pibe-enhed
Str. medium / large - 34 x 20 x 10 cm

Beskrivelse

KONG Cross Knots Elephant 

Str. Medium/Large

Når det kommer til hundelegetøj er det vigtigt at finde noget, der kan fange hundens opmærksomhed, men som samtidig kan holde til at blive bidt og rusket i. Det er nemlig det, din hund har brug for: noget at bide og ruske i. Hunden trives bedst når den kan få afløb for sine vilde instinkter for jagt og motion.

Til dette formål er KONG Cross Knots Elephant et oplagt produkt. Det ligner en blød bamse, og det er det også, men indeni består den af knudret reb, som er modstandsdygtigt og slidstærkt, og kan holde til mange timer som fungerende bytte for din hund.

Knots Elephant ligner en elefant, men det opdager din hund nu næppe. Den ser det bare som et bytte, selvom den også godt kan gennemskue, at der bare er tale om et stykke legetøj. Inde i elefanten sidder en pibeenhed, der giver effekten af, at elefanten udstøder lyde, når hunden leger med den, hvilket også tilfredsstiller hundens instinkter.

Aktiver din hund med godt legetøj

Som hundeejer er det vigtigt at være opmærksom på, at din hun har nogle lyster og behov fra naturens side, som ikke bliver opfyldt medmindre du sørger for det og det er her KONG produkter til hunde kommer ind.Dette indebærer selvfølgelig at gå tur med hunden, men når du ikke lige kan gå med den hele tiden, kan det også være vigtigt med noget legetøj, som hunden selv kan benytte.

Som du sikkert ved kan en hun hurtigt komme til at kede sig, og derfor er det godt med noget relativt billigt legetøj, så hunden kan få noget nyt at give sig i kast med i ny og næ. Til kun 149,00 er KONG Cross Knots Elephant et oplagt stykke legetøj til at underholde hunden.

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram