Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Low Stuff Speckles Gris
KONG Low Stuff Speckles Gris Hundelegetøj
KONG Low Stuff Speckles Gris

KONG Low Stuff Speckles Gris

125,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Bamse med aflang og forstærket krop så det holder længere
Kan knitre og pive
Str. Large - 40 cm

Beskrivelse

KONG Low Stuff Speckles Gris - Str. Large

Hundelegetøj findes i mange forskellige afskygninger og varianter. En stofbamse er noget af det traditionelle hundelegetøj, som din hund med sikkerhed vil elske. Hvis du har en legesyg og energisk hund med et højt aktivitetsniveau, bør du overveje denne fine Low Stuff Speckles Gris fra KONG i størrelse large. Bamsen er et interaktivt legetøj, som din hund både kan underholde sig selv med eller i selskab med dig.

Stofbamsen er er designet med en forstærket plade, der gør den ekstra holdbar. Du behøver derfor ikke at frygte, at din hund bider den i stykker i samme øjeblik, du forærer den til din firebenede ven.

Knitrende materiale

KONG Speckles gris er et sjovt stykke legetøj, der er lavet i knitrende materiale for at øge hundens interesse. Det knitrende materiale kan nemlig være med til at stimulere hundens naturlige sanser og får den til både at bide og ruske i legetøjet. Derudover er der en indbygget pivfunktion i stofbamsen, der ligeledes øger chancerne for, at din hund gerne vil lege med KONG Speckles gris.

Bamsen er ideel til store og aktive hunde. Dens både aflange og holdbare krop garanter for meget leg og aktivering. Din hund kan især få store glæde af den, når den er alene hjem og har brug for at blive aktiveret.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram