Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Biscuit Ball
Aktivitetsbold til hunde, kan fyldes med godbidder

KONG Biscuit Ball

219,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Aktivitetsbold af robust gummi til hundens foder eller godbidder
Str. Large - hunde over 15 kg.

Beskrivelse

KONG Biscuit Ball, str. large

Mangler du sjovt hundelegetøj, der kan aktivere din hund? Indimellem kan der være brug for nyt legetøj til de små firbenede – det ved vi alt om. Derfor kan du hos os finde et bredt udvalg af meget forskelligt legetøj, der med sikkerhed vil falde i hundens smag. Vil du gerne aktivere din hund, har vi for eksempel en sjov aktivitetsbold til hundens godbidder. Den er smart på flere måder, men for det første skal hunden selv gøre noget for at få maden.


Når bolden triller rundt på gulvet, og hunden skubber til den med snuden, vil maden fordele sig rundt på gulvet eller jorden. Hundefoderet sikrer altså, at din hund automatisk vil finde den røde gummibold interessant.

Hold hunden beskæftiget i lang tid

Generelt er det godt, at hunden bliver aktiveret. Med det rette legetøj, vil alle sanser blive stimuleret – og det er bestemt en god ting for din hund. Hvis du oplever, at din hund indimellem ikke gider at lege med sit legetøj i ret lang tid ad gangen, får du her den perfekte løsning. Den sjove aktivitetsbold vil med sikkerhed holde den beskæftiget i længere tid – udelukkende fordi, der er foder i. Bolden har et hul i midten, og når bolden vender korrekt, vil maden hældes ud.

Derudover findes der huller, hvor du kan putte maden ind i. Bolden er generelt nem at håndtere og kan bruges af de fleste hunde. Dog er denne aktivitetsbold en størrelse large, og er altså primært til hunde over 15 kilo. Har du en lille hund, kan du finde andre aktivitetsbolde eller legetøj mellem vores store udbud af hundelegetøj her https://canem.dk/hundelegetoej.

Se vores øvrige KONG produkter her.

Kun på jagt efter aktivitesbold til hund - så se vores sortiment her.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram