Du er her: Forsiden Hundelegetøj Karlie Ruffus Aqua Gummi Ring
Aqua Gummi Ring
Ruffus Aqua Gummi Ring

Karlie Ruffus Aqua Gummi Ring

120,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Ring af solid gummi
Kan flyde i vandet
Med vaniljesmag
Den orange farve gør den mere synlig
Ø: 15 cm

Beskrivelse

Karlie Ruffus Aqua Gummi Ring er et sjovt og alsidigt legetøj til din hund

Karlie Ruffus Aqua Gummi Ring er et sjovt og alsidigt legetøj til din hund. Det er en ring af solidt gummi, der har mange sjove egenskaber, der lægger op til forskellige former for lege med hunden.

Ringen har en vaniljesmag, der holder hunden interesseret, og giver den lyst til at tygge i den. Har du en stresset hund, eller en hund, der keder sig og udviser adfærdsproblemer, kan du bruge ringen til at beskæftige den og understøtte dens tyggebehov, når du er på arbejde. På den måde burde du kunne undgå de fleste ødelagte møbler og sko.

Karlie Ruffus Aqua Gummi Ring har en omkreds på 15 cm, hvorfor den passer til de fleste størrelser hunde. Hvis ikke du mener, at legetøjet har den rigtige størrelse, eller du blot mangler yderligere inspiration, finder du et stort udvalg af forskelligt hundelegetøj af høj kvalitet på vores hjemmeside lige her.

Aktiver og stimuler hunden med Karlie Ruffus Aqua Gummi Ring som kastelegetøj

Karlie Ruffus Aqua Gummi Ring er det perfekte legetøj til hunden, der elsker at lege kast og hent.

Apporteringslegen er baseret på hundens naturlige instinkt til at hente og bringe sit ”bytte” til ejeren, hvorfor du understøtter dette behov. Samtidig aktiverer du også hunden og opfordrer den til at løbe hvilket er godt for hunden overordnede helbred.

Du kan enten lege kast og hent i haven, men du kan også tage hunden og legetøjet med til stranden og lege her. Karlie Ruffus Aqua Gummi Ring kan flyde, så du kan kaste det ud i vandet og opfordrer hunden til at benytte sine svømmegenskaber. Den skrig orange farve gør det nemt for hunden at finde legetøjet.

Hunden har godt af at bevæge sig i vand, da de bruger hele kroppen og udfordrer andre muskler, end når de løber.

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram