Du er her: Forsiden Apporteringslegetøj som flyder i vand

Apporteringslegetøj som flyder i vand

En af de bedste måder at motionere din hund på er ved at gå ture på stranden. Der er nemlig en god blanding af forskellige underlag, som gør, at din hund får trænet mange forskellige muskler på samme tid, og den friske luft og vandet kan give din hund mange nye sanseindtryk. Og så længe I har ordentligt legetøj med, kan I få rigtig mange timer til at gå ved vandet. Derfor bør du helt bestemt overveje at anskaffe apporteringslegetøj, der flyder i vand, så det ikke forsvinder, imens I leger.

Derfor er det vigtigt at lege apporteringsleg med din hund

I bund og grund findes der tre forskellige slags lege, du kan lege med din hund. Der er trækkelege, jagelege og apporteringslege. Hvor trække- og jagtlege er 100% naturlige for hunden, er apporteringslege måske et skridt længere væk.

Apporteringsleg er på mange måder ligesom jagtlegen, hvor du stimulerer din hunds naturlige instinkter, men det er ikke fra naturens side bestemt, at jægeren giver byttet fra sig til sidst, og derfor er der også mange hunde, som har svært ved at afgive legetøjet efter de har hentet det.

Derfor kan det være en god idé at have flere forskellige stykker legetøj til hunde, da de ofte vil gå efter det nye legetøj, når du kaster det og efterlade det gamle, og på den måde kan I holde legen kørende længere.

Forskellige typer vandlegetøj

Hvis din hund er enormt glad for at være i vandet, kan det være en rigtig god idé at kigge nærmere på noget ordentlig vandlegetøj. Der findes mange forskellige typer vandlegetøj til hunde, og derfor bør du afprøve lidt forskelligt, så du finder ud af, hvad din hund er mest til.

Squeeze legetøj er en anden måde at give din hund oplevelser med vand. Der findes flere forskellige typer squeeze legetøj, og mange af dem er gode til at suge vand til sig, som det efterfølgende frigør ved leg. På den måde kan din hund få vandholdige oplevelser hjemme i haven.

Derfor er det vigtigt med det rigtige legetøj til din hund

For mange af os er det kun alt for tydeligt, hvorfor hunden er menneskets bedste ven, og derfor vil vi også gerne forkæle vores hunde, men det er stadig vigtigt, at du undersøger legetøjet ordentligt, og sikrer dig, at det er sikkert, og at det egner sig til din hund. I sidste ende er det dog kun din hund, der kan afgøre, hvilket legetøj er det helt rigtige til netop den.

Læg mærke til hvad din hund vil

I sidste ende er det vigtigste, at du lytter til din hund. Rigtig mange hunde er glade for vand, men for nogen er det at bade i havet ikke den bedste løsning. For mindre hunde vil en lille dukkert i en sø ofte være sikrere end en fuld badetur ved Vesterhavet.

Regler for at færdes ved vandet med din hund

Rigtig mange hunde elsker at lege ved vandet, men det kan være svært at regne ud, hvad reglerne for at færdes på stranden med din hund er. Normalt skal hunde være i snor, men gælder det også på stranden?

Reglerne i naturbeskyttelsesloven kan være lidt svære at gennemskue, men kort sagt er det tilladt at slippe din hund fri på stranden, så længe I bader langt nok ude. Derfor er det en rigtig god idé at købe noget legetøj til hund, der kan flyde. Det er særligt en god idé, hvis du finder noget legetøj hund, der er let at kaste langt, da du på den måde kan sørge for, at din hund kommer godt ud.

Det er dog også vigtigt at holde sig for øje, at din hund er en god svømmer, og at bølgerne ikke er for store.