Du er her: Forsiden Hundelegetøj Hunde i varmen Chuckit Chuckit Hydro Roller
Chuckit Hydro Roller

Chuckit Hydro Roller

138,75 DKK

185,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Suger vand ind som "flyver" ud under leg når den trilles eller kastes
På varme sommerdage både nedkøler den hunden og slukker tørsten

Beskrivelse

Chuckit Hydro Roller - ekstraordinært vandlegetøj

Chuckit Hydro Roller er det populære legetøj til din hund. Få mange gode timer til leg med din hund med dette legetøj. Legetøjet kan anvendes både på land, vand og i luften. Du kan anvende den til de klassiske kast-og-grib lege samt til vandlegen på de varme dage. Det er vigtigt for din hund at blive nedkølet i heden, og hertil er Chuckit Hydro Roller derfor genial. Holder du den under vand, fyldes den med dejlig koldt vand, som din hund nyder godt af. Når den trilles eller kastes, flyver der vand ud. Således bliver den vigtige afkøling af din hund til en leg. Når din hund griber Chuckit Hydro Roller med gabet, sikrer du, at den samtidig bliver hydreret. Derfor er Chuckit Hydro Roller fleksibel og smart. 

Slidstærk kvalitet

Chuckit Hydro Roller er lavet af et kvalitetsmæssigt godt materiale, der beskytter mod slitage. Du kan altså bruge den igen og igen. Det er vigtigt med et holdbart legetøj, der både kan klare tril, kast, bid og vand. Chuckit Hydro Roller minder mest af alt om et dæk i formen, og den er derfor nem at gribe for din hund. Med Chuckit Hydro Roller sikrer du kvalitetstiden og den gode leg med din hund.

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram