Du er her: Forsiden Hundelegetøj Hunde i varmen Karlie Nylon Tukan med Køleeffekt
Nylon Tukan med Køleeffekt - Hundelegetøj

Karlie Nylon Tukan med Køleeffekt

96,75 DKK

129,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Hundelegetøj som flyder i vand
Med afkølende effekt
Piv lyd
25 x 16 x 11 cm

Beskrivelse

Karlie Nylon Tukan med Køleeffekt

I takt med, at sommeren nærmer sig og temperaturen stiger, kan der være behov for, at hunden bliver nedkølet. De varme dage kan resultere i, at hunden mister sin legelyst og hellere vil hvile og finde ro i skyggen dagen lang. Det er generelt vigtigt, at du både stimulerer hundens sanser, samtidig med at du aktiverer den med det rette hundelegetøj.

Uanset hvor højt et aktivitetsniveau din hund har, kan du købe Karlie Nylon Tukan med køleeffekt. Det er den helt rette investering, når sommeren byder sig på. Legetøjet vil både aktivere hunden, samtidig med at den har en kølende effekt.

Selvkølende materiale

Karlie Nylon Tukan er et nemt stykke kølende legetøj, der ikke kræver yderligere teknikker, før den får den rette funktion. Den er designet i et nylonmateriale, der er både robust og selvkølende på samme tid. På den måde sørger den for at absorbere varme fra hunden, ligeså snart hunden kommer i nærheden af legetøjet. Legetøjet kan både bruges i vandet eller på land. Den indbyggede pivlyd er desuden med til at stimulere hundens sanser, når den bider og kaster rundt med legetøjet. Der er derfor god garanti for, at din hund finder et helt nyt yndlingslegetøjsdyr, når du får fingrene i Karlie Nylon Tukan.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram