Du er her: Forsiden Hundelegetøj Hunde i varmen Busy Buddy Chilly Penguin
Busy Buddy Chilly Penguin
Hundelegetøj, Chilly Penguin
Chilly Penguin, legetøj til hund

Busy Buddy Chilly Penguin

125,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Fyld pingvinen op med din hunds yndlings godbidder og frys den ned
Flere pingviner kan nemt stables i fryseren
På de varme dage vil det kølende og dejligt smagende stykke legetøj afkøle din hund
Str. Medium-Large

Beskrivelse

Chilly Penguin fra Petsafe

Leder du efter sjovt legetøj til hunde, der både kan aktivere og ikke mindst stimulere hundens sanser? Det er generelt vigtigt at købe legetøj, der aktiverer. Det er en god måde for hunden at bruge energi i løbet af dagen, så den kan holde sig i gang. Derudover er aktivitetslegetøj med til at stimulere hundens sanser, fordi den bliver udfordret på en anden måde, end hvis den blot leger med et plysdyr eller torv. Vi tilbyder meget forskelligt aktivitetslegetøj, der kan være med til øge hundens aktivitetsniveau. Vi tilbyder for eksempel denne sjove Chilly Penguin fra Petsafe. Legetøjet er sjovt, fordi det er forbeholdt foder. Den er velegnet til varme sommerdage, hvor hunden har brug for afkøling. Den fungerer nemlig således, at du kan putte foderet eller godbidderne i pingvinen og efterfølgende lægge den i fryseren. En perfekt løsning, der næsten fungerer som en is, når hunden har det varmt.

Sådan fungerer den

Pingvinen har et hul på maven, hvor enten foderet eller godbidderne lægges i. Du kan eventuelt vælge at supplere med noget vand for at få den fulde kølige effekt, når du lægger pingvinen i fryseren. Køber du flere pingviner til anledningen, kan de stables ovenpå hinanden i fryseren, så du har mange forskellige til de varme sommerdage. For de hunde, der har ekstra meget pels, kan det være en rar måde at køle af på. Når du tager pingvinen ud af fryseren igen, giver du hunden den, og lader den lege og spise af den, som den vil. Pingvinens ryg er lavet således, at den kan vippe frem og tilbage, så den samtidig fungerer som et stykke legetøj for hunden. Størrelsen er Medium/Large – legetøjet er derfor tiltænkt hunde der vejer mellem 10 - 36 kg. Når din hund er færdig med sin Chilly Penguin kan legetøjet vaskes i den øverste kurv i opvaskemaskinen.

Hvis du mangler andet sjovt hundelegetøj, er du velkommen til at se vores brede udvalg her https://canem.dk/hundelegetoej.

 

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: