Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Ballistic Flatz Turtle
KONG Ballistic Flatz Turtle
Vand hundelegetøj - skildpadde

KONG Ballistic Flatz Turtle

78,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Vandlegetøj som tåler voldsom leg
Indbygget piv funktion

Beskrivelse

 

KONG Ballistic Flatz Turtle Vandlegetøj

Hvis du har en aktiv hund, som elsker at lege med dig i timevis ad gangen, og som du ønsker at forkæle med noget nyt og holdbart legetøj, skal du uden tvivl prøve KONG Ballistic Flatz Turtle.

Den er produceret i et yderst slidstærkt og modstandsdygtigt materiale, som sikrer dig mange timers brug og glæde fra dette produkt.

Dens design gør, at den kan flyve utrolig langt i luften, når man kaster med den, og den er produceret til at kunne flyde på vand, hvilket gør dette stykke hundelegetøj utrolig alsidigt.

Ydermere har legetøjet en indbygget squeaker pibefunktion, som i endnu højere grad vil stimulere din hund og gøre legen endnu sjovere for din hund.

Brug af KONG Ballistic Flatz Turtle

KONG Ballistic Flatz Turtle er perfekt til dig, som har en mellemstor hund, der elsker at være aktiv udenfor og som elsker at lege med alverdens forskellige ting.

Den er perfekt til apporteringstræning i og med, at man kan kaste den utrolig langt, og den er også ideel til hunde, der elsker at komme en tur med til vandet, da produktet som nævnt flyder på vand.

Produktets slidstærke materiale gør også, at dette stykke hundelegetøj kan være rigtig godt til større hvalpe, hvis tænder og gummer er begyndt at klø. Her kan hunden virkelig gnave og bide i legetøjet, uden at det går i stykker efter blot få minutter.

Hvis du leder efter et yderst alsidigt stykke legetøj, som de fleste hunde vil elske at få lov til at lege med, skal du og din hund uden tvivl prøve KONG Ballistsic Flatz Turtle.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram