Du er her: Forsiden Bamser til hunde

Bamser til hunde

En bamse er med til at give ro hos dit kæledyr, præcist på samme måde som de søde tøjdyr kan bringe tryghed hos børn. Hos Canem.dk tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetsbamser – og andet legetøj til hunde – i forskellige størrelser, designs og typer.

Der er rig mulighed for at finde den kærlige bamse, som bliver din hunds favorit i fremtiden.

Du kan finde ekstra legetøj hund her.

« 1

Derfor er bamser til hunde populære

Bamser har lige så stor værdi og betydning for hunde, som de har for os mennesker. En bamse er med til at skabe tryghed, som kan hjælpe din hund med at falde til ro og få en god nats søvn. På ferier og ophold udenfor hjemmet kan et personligt tøjdyr skabe genkendelighed, så dit kæledyr føler sig ekstra godt tilpas.

Hunde i alle aldre vil trives med at have sin egen bamse.

Når du skal vælge det perfekte tøjdyr til hunden derhjemme, skal du forholde dig til type og størrelse. Det er en fordel at gøre brug af et stort produktudvalg, som du finder hos Canem.dk.

Her kan du sammenligne forskellige typer af tøjdyr. Mens nogle er beregnet til putning, er andre designet med forskellige funktioner. Din hund kan dermed ende med at have en hel bamse zoo derhjemme.

Hvilket tøjdyr skal jeg vælge til min hund?

Der er rig mulighed for at vælge den bamse, som passer til dit kæledyrs personlighed.

Du kan vælge plyssede kæledyr til hunde i alle mulige slags dyrearter. Din hund kan få en ræv som kæledyr eller sin helt egen legetøjshund. Derudover kan du blandt andet vælge mellem følgende typer af tøjdyr:

  • Ko bamse
  • Krokodille bamse
  • Løve bamse
  • Tøjdyrs kat
  • Tøjdyr hund
  • Stor bamse hund eller kæmpe bamse bjørn

Valget er op til dig. Til de store hunde er det en fordel at vælge tilsvarende store tøjdyr. Kæmpe bamse bjørne eller store bamse hunde vil med sikkerhed bringe glæde og tryghed hos din hund, uanset om den er hvalp eller voksen.

De store tøjdyr bringer mere værdi og anvendelsesglæde for din firbenede ven, når den store bamse kan bruges i hundesengen som ekstra hyggeredskab.

Hundebamser og legetøjsdyr, der kan bruges til leg

Der er forskel på hunde og deres personligheder. Har du en legesyg og aktiv hund, der elsker at tilbringe tid med dig eller andre, kan det være det rette at vælge tøjdyr til den, som har funktion som legetøj. Det kan være de interaktive plys-figurer, der kan give sjove lyde. Disse vil med sikkerhed vække interesse og nysgerrighed hos enhver hund.

Disse legetøjsdyr er skabt i slidstærke materialer, som holder til at blive tygget i, kradset på og bidt i. De kan bruges til sjove lege med at kaste og hente, eller de kan anvendes i forbindelse med apport træning.

Vælg kvalitetsbamse når du vil give din hund den bedste trivsel

Ligesom du skal forholde dig til type af bamser til hunde, skal du også være opmærksom på materialerne og designet. Tøjdyr skal være skabt til hundenes aktive og nysgerrige natur. Derfor skal det være produkter af høj kvalitet, så du ikke risikerer, at legetøjet går i stykker, når hunden bider i det.

Hos Canem.dk går vi op i sikkerhed og trivsel for de firbenede kæledyr. Det betyder, at du kan vælge bamse i zoologisk design fra nogle af de mest eftertragtede og anmelderroste mærker på markedet.