Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Occasions Birthday Balloon - Blå
KONG Occasions Birthday Balloon - Blå
KONG Fødselsdags Ballon/bold - Blå
Fødselsdags ballon bold til hunde
Fødseldag Hundlegetøj

KONG Occasions Birthday Balloon - Blå

99,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Blå fødselsdags stofbold-ballon med reb
Indeholder piv og knitre lyde
Str. Large

Beskrivelse

Fødselsdags "ballon" i blå 

Fødselsdagslegetøjet er i størrelsen: large.

Selvfølgelig skal familiehunden fejres, når det er dens fødselsdag. Den skal nok have noget ekstra lækkert at spise, lidt flere godbidder - og en fødselsdagsgave. Det kunne for eksempel være denne KONG Occasions Birthday Balloon i blå.

Den kan være med til at gøre dagen helt særlig. Det er en blå ballon, hvorpå der er sat en sump reb i en god knude, der gør det nemt for hunden at bære på den. Det er naturligvis en form for ballon, der er velegnet til hunden og ikke spor skadelig.

Fakta om KONG Occasions Birthday Balloon

Ballonen er snarere en blød bold end en egentlig ballon. Det betyder, at den er helt uskadelig for hunden, og at den ikke går i stykker eller bliver flad, når den bliver brugt. Inden i den bløde bold er der en pivefunktion, og boldens indre materiale kan knitre. Det gør bolden til et meget attraktivt stykke hundelegetøj.

Når der er sats et reb med en stor knude for enden af ballonen, så kan legetøjet også bruges interaktivt. Det vil sige, at det kan bruges til apportering og til træk-dyster imellem dig og hunden. Det betyder, at denne herlige fødselsdagsgave er en, der har flere funktioner, og som kan tåle at blive leget med mange gange. Dermed er det en meget langtidsholdbar gave.

KONG Occasions Birthday Balloon fås også i en rød variant, og den fås i flere størrelser.

Når din hund har fødselsdag, så skal det da fejres. Det kan du for eksempel gøre ved at give din bedste ven en fødselsdagsgave, som den kan have stor glæde af i lang tid.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram