Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Barnyard Cruncheez Sheep
KONG Barnyard Cruncheez Sheep

KONG Barnyard Cruncheez Sheep

125,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Fåret er lavet i dejlig blød lys udenpå
Flaske som kan knase og med kugler inden i gør bamsen sjov og uimodståelig
Str. Large

Beskrivelse

KONG Barnyard Cruncheez Sheep

Forkæl din hund med et nyt hundelegetøj, der kan blive en god ny følgesvend. KONG Banyard Cruncheez Sheep er et godt alternativ til det traditionelle hundelegetøj med pibelyd. De sjove og sprøde lyde kan for alvor være med til at sætte legen i gang. Der er lagt op til flere timers sjov og leg med det søde får. Cruncheez Sheep er lavet af det populære mærke KONG, der laver praktisk og holdbart legetøj til hunden. Fåret har en flot beige farve, der vil passe ind i et hvert hundehjem.  

En blød bamse til menneskets bedste ven

Din hund kan få en helt ny legekammerat med KONG Banyard Cruncheez Sheep. Fåret har mange gode funktioner, der er med til at sætte gang i legen:

·         Den indvendige plastikflaske giver en knasende sprød lyd

·         Dejligt blødt plys

·         Raslelyden sætter gang i legen

Hvis du leder efter et alternativ til de traditionelle pibedyr, så er det lille søde får fra KONG det perfekte valg. Fåret er lavet med en indbygget plastikflaske, der giver en knasende sprød lyd, når fåret bliver trykket på maven. Lyden kan være attraktiv for den legesyge hund, og legen kan fortsætte i timevis. Fåret har også en indbygget raslelyd. Når du eller hunden ryster fåret, vil det sige en raslelyd, og på den måde er det ikke konstant den samme ensformige pibelyd, der kommer ud af legetøjet. KONG Banyard Cruncheez Sheep er altså en legekammerat, der virkelig kan aktivere din hund.

Fåret er også lavet i et dejligt blødt plys, så legetøjet er dejligt blødt at putte med. Det er altså også et legetøj, der aktiverer sanserne. De sjove lyde og det bløde ydre gør hundelegetøjet til et attraktivt legetøj.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram