Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Tugger Knots Monkey
KONG Tugger Knots Monkey
Tugger Knots Monkey og hund

KONG Tugger Knots Monkey

99,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Kraftigt reb legetøj
Reb - Bamse - Piv
Str. small/medium

Beskrivelse

KONG Tugger Knots Monkey

Str. Small/Medium

Vi ved, hvor svært det kan være at vurdere, hvordan du finder det rigtige legetøj til din hund. Heldigvis er det måske nemmere, end du umiddelbart tror. Vi har nemlig gjort det muligt at vælge imellem et bredt udvalg af forskelligt hundelegetøj – lige fra plysbamser til aktivitetslegetøj. Det vigtigste er nemlig, at du bare sørger for at aktivere og stimulere din hund. Heldigvis kommer det automatisk, hvis du altså har en hund, der gider at lege.
Det er klart, at der kan være forskel på, om du har en hvalp, ung eller voksen hund. Legetøj, der ofte er en sikker vinder hos legelystne hunde, er plysbamser. Heriblandt vores sjove Tugger Knots Monkey fra mærket KONG.

Interaktivt legetøj

Fordelen ved plysbamser er, at hunden både kan tygge og kaste rundt med dem, som den vil. På den måde vil hunden automatisk blive stimuleret – også selvom den leger alene. Vores Knots Monkey er produceret i forskellige materialer, der gør legen sjovere for hunden. Derudover er den lavet til at blive brugt af hunde i mange størrelser. Her kan du både vælge imellem størrelserne Small og Medium. Det er nemlig vigtigt at være opmærksom, at ikke alt legetøj er i ligeså høj kurs hos alle hunde.
Har du en lille hund, og køber du en stor plysbamse, kan virkningen hurtigt få den modsatte effekt, og hunden kan blive bange for bamsen. Her er du dog sikker på at vælge den rigtige størrelse. Vil du gerne lege med din hund, kan du bruge de kraftige reb, bamsen er udstyret med. Mangler du andet hundelegetøj til at supplere samlingen, kan du se udbuddet her https://canem.dk/hundelegetoej.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram