Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde Jul - Hund KONG Holiday Cozie Reindeer
KONG Holiday Cozie Reindeer
KONG Holiday Cozie Reindeer
KONG Julebamse

KONG Holiday Cozie Reindeer

99,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Julerensdyr
Blød bamse med piv
Størrelse medium - 15 x 10 cm
Leveres assorteret

Beskrivelse

Det perfekte julelegetøj til din hund

Julen nærmer sig. Vi hører julemusik i radioen, julelys på husene og julekager på bordene. Kan du stadig ikke få nok jul? Savner du, at hele din familie er i julestemning inklusiv din hund? Så har vi et godt råd og den perfekte adventsgave til din logrende ven. 

Kong Holiday Cozie Reindeer – få din hund i julestemning

Alle hunde elsker nyt legetøj. Og nu er det jul, så hvorfor ikke give din hund et legetøj, der passer ind i den fantastiske højtid! Kong Holiday Cozie rensdyr er en mellemstørrelse blød bamse, som din hund helt sikkert vil elske at komme i kamp med. Bamsen passer perfekt til små eller mellem hunde. Den måler 15 x 10 centimeter. Den er designet med udgangspunkt i, at din hund skal have mulighed for gumle, trække og tumle med rensdyret i meget lang tid. Den er nemlig lavet med et ekstra lag, så den ikke går i stykker efter første kamp med hunden.

Det skønne rensdyr har en indbygget pivelyd, som helt sikkert vil fange din hunds interesse, uanset om hunden er voksen eller en nysgerrig hvalp. Efter mange dages leg, vil der på et tidspunkt gå hul på rensdyret på grund af de skarpe tænder. Men frygt ej. Kong Holiday Cozie rensdyr er nemlig lavet med mindre fyld, så det ikke roder overalt, når der går hul på bamsen. Kong Holiday Cozie Reindeer vil give din hund mange timers sjov og få din hund i julestemning – den perfekte kombination!

 

 

Bemærk:

Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker. 
Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: