Du er her: Forsiden Kattelegetøj Jul - Kat KONG Holiday Kickeroo
KONG Holiday Kickeroo, kattelegetøj til jul
KONG Holiday Kickeroo

KONG Holiday Kickeroo

65,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Jule kattelegetøj med katteurt og knitrelyde
Indbyder til jagtleg og stimulerer instinkterne
Størrelse: 25 cm x 9 cm x 4 cm
Leveres assorteret - rensdyr eller snemand

Beskrivelse

Et helt unikt rensdyr eller snemand

Rensdyret og snemanden fra KONG er det helt unikke legetøj til din kat i juletiden. Både snemanden og rensdyret er udstyret med interaktive egenskaber, hvilket betyder at de for din kat vil fremstå som et reelt dyr. Den har både bevægelser men også lyde, som kun gør oplevelsen for din kat mere sjov og spændende. Begge stykker legetøj kan blandt andet være indbydende at bryde og sparke til samt andre sjove ting.

Din kat vil for alvor føle og aktivere sine jagtgener og ikke mindst sine evner til at bryde. Rensdyret og snemanden er gode til at stimulere din kats jagtinstinkter, og dette er især godt hvis du har en kat som aldrig er ude. Det er vigtigt for en kat at få aktiveret dens jagtinstinkter, og et legetøj som dette julelegetøj er den helt rigtige vare, især i juletiden.

Helt specielle fordele

Dette rensdyr og denne snemand er udviklet med en duft af catnip, eller katteurt, som det kaldes på dansk. Det er en duft som katte slet ikke kan modstå, og derfor vil legetøjet sjældent have fred fra din kat, som konstant vil bryde med det sprudlende rensdyr og snemand.
Derudover består begge stykker legetøj også af et blødt materiale, som gør det meget behageligt for din kat at lege med.
Rensdyret / Snemanden fra KONG har også de helt rigtige julefarver, som kun gør stemningen endnu mere hyggelig.

Kattelegetøjets størrelse er:

Størrelse: 25 cm x 9 cm x 4 cm  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram