Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Sea Shells Søhest
KONG Sea Shells Søhest

KONG Sea Shells Søhest

89,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Slidstærkt TPR gummi - Knitrepapir - Blød bamse
Str. Small/Medium: 13 cm x 7,5 cm x 16 cm

Beskrivelse

KONG Sea Shells Søhest

 - Str. small/medium 

Indimellem kan du sikkert undres over, hvordan du kan blive ved med at aktivere din hund og få den til at lege. Hunde kan nemlig indimellem godt blive trætte af det legetøj, der sikkert er samlet i legetøjsbunken med alt det andet. Derfor er det faktisk vigtigt, at du indimellem skifter ud i legetøjet, så du kan blive ved med at stimulere din hund, så den fortsat vil lege. Derfor tilbyder vi blandt andet denne sjove Sea Shells Søhest fra mærket KONG.
Vores legetøjsbamse er udformet som en sjov søhest i farverige materialer. Fordelen ved netop legetøjsbamser som denne, er, at hundens naturlige instinkter automatisk vil blive aktiveret. Her vil den tygge og lege med bamse – måske også undersøge den nærmere.

Legetøj med robuste materialer

Vores søhest fra KONG er designet i robuste materialer i TPR. Her er intentionen, at hunden skal kunne tygge og bide i legetøjet, uden at det får mærker eller går i stykker. Du har sikkert ofte oplevet, at hunden får leget så meget med legetøjet, at det går i stykker og må udskiftes. Og det er ærgerligt, hvis det viser sig, at hunden faktisk er særligt glad for netop det stykke legetøj.
Heldigvis holder søhesten i en lang periode, fordi ydrematerialerne netop er så robuste, som de er. Det indvendige stof er derimod blødt og behageligt. Fordelen ved søhesten er, at du kan lege med den sammen med din hund, eller hunden kan uden problemer lege med den alene. Indeni er der nemlig sjove og knitrende lyde, der sikrer, at hunden vil finde den interessant.

Mangler du andet hundelegetøj, så se vores store udbud her https://canem.dk/hundelegetoej.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram