Du er her: Forsiden Hundelegetøj Benebone Fishbone
Benebone Fishbone
Benebone Fishbone
Benebone Fishbone - Small
Benebone Fishbone - Medium
Benebone Fishbone - Large
Benebone Fishbone
Benebone Fishbone
Benebone Fishbone

Benebone Fishbone

Fra 139,00 DKK

Vi sender denne vare på mandagBenebones er lavet af kraftigt nylon og med smag
Smag af fisk - men lugter ikke
Hvis Benebone bliver ridset i kanterne kan det files ned til runde kanter igen

Small: 12 cm - Hunde op til 13 kg
Medium: 15 cm - Hunde op til 27 kg
Large: 16 cm - Hunde op til 40 kg

Beskrivelse

Benebone Fishbone - 3 størrelser

Det latinske ord ”Bene” betyder ”Godt”, og bone siger sig selv, derfor blev brandet døbt Benebone.

Hunde elsker smag, presser holdbarheden til det yderste og kan ligge i timevis og tygge.

Benebones er lavet af nylon og er lavet i faciliteter, der behandler jordnødder, trænødder, kylling, svinekød, fisk, oksekød og træ. Derudover kan Benebones indeholde jordnødder, trænødder, kylling, svinekød, fisk, oksekød og/eller træingredienser til smagsformål. Benebones bør derfor ikke købes til brug i husholdninger, hvor et menneske eller kæledyr kan være allergisk over for nylon, jordnødder, kylling, svinekød, fisk, oksekød og/eller træ.

Benebone er sprængfyldt med smag, men Benebones er tyggelegetøj og er ikke spiselige. Da ethvert tyggelegetøj eller knogle slides ned, er det muligt, at noget af det kan blive spist, så hold øje med din hund. Afhængigt af størrelsen, mængden og tidspunktet for det, der indtages, kan ikke-spiselige produkter forårsage mave-tarmproblemer. Vær forsigtig - hvis man tror, at noget af Benebone kan blive spist, så skal det fjernes omgående.

Benebones er lavet af nylon, som er et hårdt stof. Aggressiv tygning kan forårsage skår eller revner i tænderne og muligvis resultere i tab/fjernelse af tænder. Ikke alle hunde har tænderne til at modstå aggressiv tygning af hårde stoffer, som nylon. Tandskade er en uundgåelig risiko ved brug af tyggelegetøj af denne hårdhed og holdbarhed, såsom nylon, naturlige knogler og gevirer. Overvej blødere produkter for at undgå denne risiko, hvis hunden er en aggressiv tygger. Men glem ikke hvalpeproduktlinjen, som er en smule blødere. Benebones er heller ikke egnede til eller ældre hunde, der kan have nedsat nedsat tandstyrke.

På hvert Benebone er der mærket en cirka retningslinje for hvilken størrelse man skal vælge. Benebones er ikke egnet til hunde, der vejer mere end vores anbefalede retningslinjer, eller til hunde, der er meget stærke eller meget aggressive tyggere.

Vælg altid det største produkt, din hund kan klare, selvom du har en hund vurderet til en mindre størrelse.

Vores bittesmå produkter er i sandhed bittesmå. Hold dem væk fra større hunde, så de ikke bliver indtaget ved et uheld.

OBS! Er anmærket i pund og ikke kilo. 1 pund svarer cirka til 0,5kg.

Benebones er holdbare og designet til at holde og bevare smagen længere end de fleste tyggelegetøj. Alt fra et par dage til et par uger eller mere, men vi anbefaler at udskifte den månedligt, hvis slid tyder på det.

Generelt, hvis stykker på størrelse med ris eller mindre falder af Benebone, forårsager disse generelt ikke et problem. Men hvis man ser en risiko for, at større stykker kan falde af, skal benet kasseres og erstattes med et nyt.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram