Du er her: Forsiden Fodertilskud Canikur Pro
Canikur Pro
Canikur Pro 60 ml

Canikur Pro

Fra 175,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.Velsmagende pasta som hjælper til en sundere tarmflora
Hjælper til med at stabilisere fordøjelsen hos din hund og kat
God ved diarré og luft i maven
Indeholder probiotikum, prebiotikum og mineralsk ler

Small: indeholder 15 ml
Medium: indeholder 30 ml
Large: indeholder 60 ml

Husk altid at kontakte din dyrlæge hvis dit kæledyr er syg.

Beskrivelse

Canikur Pro 15-30-60 ml

Døjer din hund med diarré eller træg mave, er det nødvendigt at få genoprettet tarmfloraen. Der kan derfor tilføjes ekstra sunde bakterier i form af probiotikum, der hjælper med til at stabilisere tarmbalancen og genoprette mavesundheden.

Canikur Pro er en pasta og et tilkudsfoder, der skal bruges som supplement til dit kæledyrs normale kost. Pastaen kan bruges til både små og store kæledyr, og hos Canem.dk sælger vi varianter i både 15ml, 30ml og 60ml.

Canikur Pro kan gives til dit kæledyr i forbindelse med medicinsk behandling.

Skab trivsel hos din hund med sundt og naturligt tilskudsfoder

Træg mave, diarré, mavekneb, luft i maven, ubehag – maveproblemer kan give mange gener for din firbenede ven. Det gælder om at være opmærksom på din hunds normaladfærd, så du kan spotte, hvis den i en periode får maveproblemer. Der er intet farligt ved at have en dårlig tarmflora.

Dog er det vigtigt, at du sætter ind med en mild, skånsom og effektiv behandling, så dit kæledyr kan få sin trivsel tilbage.

Canikur kan være et godt valg for at hjælpe hundens mave på rette vej igen, men vi anbefaler at du kontakter din dyrlæge og lader dig rådføre.

Praktisk, effektiv og nem at dosere

Canikur Pro er et naturligt produkt, der indeholder sunde og nærende ingredienser, som kan genoprette den optimale tarmflora. Det består af hhv. probiotikum, prebiotikum og mineralsk ler.

Der er forskel på, hvordan et tilskudsfoder til hunde og katte skal doseres. Nogle er tabletter, andre er flydende midler, mens der også findes pasta som dette produkt. Canikur pastaen leveres i en praktisk sprøjte, der er let at give dit kæledyr. Den har en blid smag, som gør det nemt og ubesværet at give pastaen til enten din hund.

 

Small = 15 ml

Medium = 30 ml

Large = 60 ml

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram