Du er her: Forsiden Kattelegetøj District 70 Spy
District 70 Spy
District 70 Spy
District 70 Spy
District 70 Spy
District 70 Spy kattelegetøj og papkrads

District 70 Spy

159,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


2 i 1 - papkrads og legetøj
Bold med bjælde
Katten kan komme ind med poterne i toppen og fra siderne
Størrelse: 35 x 35 x 6 cm

Beskrivelse

District 70 Spy Black

 

Står du og mangler et to-i-en legetøj, der kan underholde din kat i timevis? Så er District 70 Spy det oplagte valg.

Sjov motion for indekatten

En kat er ikke bygget til at være inde. De har jagtinstinkter, der skal plejes. Alligevel er der utroligt mange danskere, der har deres katte indendørs – og med det rette udstyr kan de også sagtens trives.

Hvis du gerne vil sikre dig, at din kats jagtinstinkt stimuleres, selvom det er en indekat, så kan du med fordel overveje at investere i en District 70 Spy.

District 70 Spy kan holde din kat underholdt i timevis, den kan stimulere dens jagtinstinkt, og den afholder din kat fra at kradse i dine møbler – hvad mere kan man bede om?

Sådan virker den

District 70 Spy er egentligt bare en masse pap, der er sat sammen på den helt rigtige måde. Det kombinerer to produkter: et kradsebræt og intelligenslegetøj.

Katte soignerer deres kløer ved at kradse, og det er vigtigt, at du giver dem mulighed for at gøre dette i form af et kradsebræt – at lade være resulterer blot i, at de bruger dine møbler, gulve, døre og så videre til det i stedet.

Derudover har de også brug for at holde hovedet i gang. Her kommer hullerne i toppen ind i billedet. De er nemlig beregnet til, at din kat skal stikke sine poter ind og få fat i bolden. Bolden har en klokke, der tiltrækker kattens opmærksomhed, og derfor vil de elske at bruge tid på at få fat i den.

 

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram