Du er her: Forsiden Træningsudstyr Sansemåtter Muffik Sanse Måtte Rødder
Muffik Sanse Måtte til hunde Rødder
Muffik Sanse Måtte Rødder
Muffik Sanse Måtte Rødder
Muffik Sanse Måtte Rødder

Muffik Sanse Måtte Rødder

Fra 89,00 DKK

Vi sender denne vare på mandagOrtopædiske sanse måtter
Booster det sansemotoriske nervesystem på undersiden af poterne
Styrker motorik og selvtillid
Styrker balance, muskler og kropsforståelse

Vælg mellem en hård eller blød PVC eller WPC måtte
Størrelse: 29,79 x 29,79 cm
Leveres stykvis i assorterede farver

Beskrivelse

Muffik Sanse Måtte til hunde - Rødder

Leder du efter en mulighed for at støtte din hunds sanseudvikling og balance på en sjov måde? Så er Muffik sansemåtte med rødder netop det, som du leder efter.

Muffik sansemåtte med rødder er en ortopædisk sansemåtte med fordybninger og buler, der skaber et underlag, der minder om rødder i skovbunden. Derfor er sansemåtten et fantastisk træningsredskab, når du gerne vil tilvænne din lille hvalp eller ældre hund til forskellige slags underlag i den virkelige verden. Derudover giver måtten også mulighed for at stimulere og udvikle din hunds sansemotorik.

Sansemåtten måler 29,79 x 29,79 cm. Derfor passer den også til ethvert hjem, og den kan let pakkes væk, når du ikke bruger den. Muffik sansemåtte med nødder fås i henholdsvis hårdt PVC-materiale og blødt WPC-materiale. Det giver dig mulighed for at vælge den type sansemåtte, som din hund har brug for. Du kan også købe begge slags for at give din hund den ultimative sanseoplevelse.

 

Sansemåtterne er en del af et større sortiment fra producenten Muffik. Derfor kan du sammensætte sansemåtterne med de øvrige måtter fra Muffiks sortiment. Det giver dig mulighed for at skabe et helt sansetæppe med forskellige sanseindtryk, udfordringer og lege til din hund.

 

 

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram