Du er her: Forsiden Træningsudstyr Acme Dog Whistle - Model 210.5
Acme hundefløjte - Model 210.5 - sort
Acme Dog Whistle - Model 210.5 - orange

Acme Dog Whistle - Model 210.5

175,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.Allround hundefløjte, brug den til jagt og træning
En foretrukket fløjte af spaniel ejere
Høj tonehøjde
Enkelt frekvens
Kan bruges i byen og på landet

Slaghastighed: 2 ud af 5
Blæselyd: 4 ud af 5
Blæsetone 1 ud af 5

Beskrivelse

Acme hundefløjte - Model 210.5

De fleste af os lever travle og tætpakkede liv - og er du kæledyrsejer, er der ekstra meget at se til i hverdagen. Alligevel bør du ikke underkende vigtigheden af jævnlige træningssessioner med din hund.

En rastløs hund kan være en uoverskuelig og temmelig anstrengende mundfuld. Er din hund derimod fysisk aktiv, underholdt og regelmæssigt velstimuleret, er den med garanti også langt mere medgørlig.

Acme Dog Whistle – Model 210.5 er både fint funktionel og flot designet. Inkorporerer du den i træningssessionerne, bliver de utvivlsomt mere effektive og en del sjovere for jer begge to.

Hundetræningsfløjte til alle racer

Selvom Acme Dog Whistle – Model 210.5 er foretrukket af spaniel-ejere, kan den fremragende fløjte snildt bruges til enhver anden hunderace. Med fløjten kan I både træne tæt- og distancetræning, og den høje tonehøjde gør, at fløjten er 100% lydløs for dig som bruger.

Fløjten egner sig glimrende til brug både i byen og på landet, så uanset hvor du befinder dig, er Acme Dog Whistle – Model 210.5 et fornuftigt valg.

Hvis du fortsat mangler inspiration til træningstiden med din firbenede kammerat, kan du med fordel tjekke resten af vores brede udvalg af træningsudstyr til hunde. Samtlige produkter er udviklet med øje for at stimulere din hund både mentalt og fysisk.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram