Du er her: Forsiden Træningsudstyr Trixie Be Nordic Snack Bag
Trixie Be Nordic Snack Bag godbidtaske

Trixie Be Nordic Snack Bag

55,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Godbidtaske med snøre lukning
Integreret plads til hundeposer
Clips eller lække til fastgørelse i buks eller bælte
Størrelse: ø 10 cm x 14 cm

Beskrivelse

Stilrent look med en Snack Bag fra Trixie Be Nordic

Leder du efter den perfekte følgesvend til jeres næste eventyr? Be Nordic Snack Bag fra Trixie - det ultimative tilbehør til enhver hundeelsker.

Be Nordic Snack Bag er designet med en praktisk snorelukning, der gør det nemt og hurtigt at få adgang til snacks eller hundegodbidder mens du er på farten. Denne funktion gør det nemt at belønne din hund praktisk og effektivt under træning eller bare under en almindelig gåtur.

En af de mest innovative funktioner i denne snacktaske er den integrerede hundepose dispenser. Denne smarte tilføjelse gør det nemt at rydde op efter din hund, uanset hvor din dag tager jer hen. Tasken er udstyret med en klips og en løkke til fastgørelse i bæltet, så du altid har snacks og poser lige ved hånden.

Be Nordic Snack Bag ser sig godt ud visuelt, da den kommer i et trendy canvas-look der er fremstillet af polyester, som er både holdbart og smukt. Det moderne design passer både til naturen og bymiljøet, hvilket gør den til det perfekte tilbehør til ethvert eventyr.

Ved at købe denne snack taske støtter du ikke kun din hunds sundhed og træning, men bidrager også til en større sag. Trixie er engageret i at støtte maritime beskyttelsesprojekter, og en del af salget fra Be Nordic-serien går direkte til disse formål. Hver gang du køber et produkt fra serien, er du med til at fremme bæredygtig naturbevarelse og beskyttelse af mange arter.

Vælg denne stilfulde og praktiske Be Nordic Snack Bag fra Trixie - din pålidelige partner under hundetræningen, mens du gør en forskel i vores naturlige verden. Din hund vil elske den øjeblikkelige belønning, og du vil elske den lette og praktiske funktionalitet, sammen med det faktum at du hjælper med at gøre en forskel.



  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram