Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Wubba Snugga
KONG Wubba Snugga, Lilla
KONG Wubba Snugga, Lyserød
KONG Wubba Snugga, Blå

KONG Wubba Snugga

Fra 90,00 DKK

Vi sender denne vare på mandagBlødt stof med 2 bolde
Small & Large
Ass. farver

Beskrivelse

KONG Wubba Snugga

For mange hundeejere bliver deres hunde som et ekstra barn for dem, hvilket blot viser, hvor nært mange mennesker knytter sig til deres hunde. Derfor kan man også sagtens få lyst til at forkæle ens firbenede-engel lidt, præcis som man kan få lyst til det med menneskebørn.

Hvis du enten selv ejer – eller måske bare kender – en sød vuffer, som trænger til lidt ekstra forkælelse, så er denne nuttede KONG Wubba Snugga det helt rette valg. Dette bløde legetøj ligner lidt en blæksprutte med fire arme. Disse arme er lange og bløde, hvorimod hovedet består af to bolde; en større og en mindre. Dermed kan din hund altså både nusse og lege med dette fine legetøj.

Et beroligende legetøj som også kan bruges til sjov

Den nuttede KONG Wubba Snugga er et stykke legetøj, som har to helt enestående egenskaber; den kan nemlig både være med til at berolige din hund, men den kan også være med til at sætte gang i aktiviteten.

Legetøjets bløde stofoverflade og lange ”arme” gør, at den er hyggelig for din hund at nusse med, når den f.eks. ligger i sin kurv og sover. Dermed kan Wubba Snugga fungere som en lille hyggelig ven, som din hund forbinder med tryghed og ro.

Hvis din hund derimod hellere foretrækker at bruge sit legetøj til at lege lidt vildere med, så egner KONG Wubba Snugga sig også til dette. De to bolde i blækspruttens ”hoved” gør, at den er god at kaste med og derfor er velegnet til lege f.eks. apport med.

Hvis du derfor vil forkæle din hund med et super nuttet legetøj, så er KONG Wubba Snugga helt sikkert et rigtig godt valg. Bestil din Wubba Snugga i dag, de fås i tre fine farver.  

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram