Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Pull-A-Partz Cheezy
KONG Pull-A-Partz Cheezy
Kattelegetøj - Pull-A-Partz Cheezy
Kattelegetøj - KONG Pull-A-Partz Cheezy

KONG Pull-A-Partz Cheezy

75,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


3 stykker legetøj i 1
Den store stofmus kan skilles ad i 3 dele
Legetøjet er fyldt med katteurt af høj kvalitet

Beskrivelse

Aktiver og stimuler din kat med KONG Pull-A-Partz Cheezy

KONG Pull-A-Partz Cheezy giver din kat tre stykker legetøj i én. Legetøjet består af en blød stofmus med lange og flagrende arme, der stimulerer katten til at kramme, kradse og angribe sit ”bytte”. Stofmusen kan skilles ad i tre dele, så katten får en ekstra tilfredsstillende oplevelse med legetøjet.

Derudover er KONG Pull-A-Partz Cheezy fyldt med nordamerikansk kvalitetskatteurt, som mange katte har en positiv reaktion til.

Alt i alt et fornuftigt legetøj til en pris på kun 75,00, som din kat hurtigt vil blive helt forelsket i.

Hvorfor købe legetøj med katteurt til din kat?

KONG Pull-A-Partz Cheezy er som sagt fyldt med nordamerikansk katteurt af god kvalitet. Dette er en fordel, fordi mange huskatte er tiltrukket af katteurt.

Dette skyldes, at kattedyr i det hele taget er modtagelige overfor stoffet nepetalakton, der findes i netop denne plante, og mange af dem reagerer på det.

Reaktionen er i høj grad individuel - mens nogle bliver helt sprøde og legesyge, så bliver andre matte og rolige. Hvilken gruppe din kat hører til, kan kun tiden vise - og måske reagerer den ikke overhovedet. Dog er det noget, som du kan overveje at prøve af, hvis du vil forkæle din kat lidt ekstra.

Hvis du ved, at din kat ikke reagerer på katteurt - eller du ikke er interesseret i at prøve det af - så kan du finde meget andet kattelegetøj i vores brede sortiment, der ikke er fyldt med katteurt - og du finder selvfølgelig også mange modeller, der er. Se udvalget her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram