Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Catnip Refillable Tube
KONG Catnip Refillable Tube
 Catnip Refillable Tube - KONG
Katteurt fra Kong

KONG Catnip Refillable Tube

35,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Premium Catnip - kvalitets katteurt fra USA
Naturligt og økologisk produkt
Brug det i kattens legetøj og på et kradsebræt

Beskrivelse

Katteurt - KONG Catnip Refillable Tube

Ved køb af dette produkt, modtager du tre beholdere med katteurt af yderst høj kvalitet fra USA. Det er økologisk, og den måde at blomster og blade er skåret på gør, at der bliver et minimum af frø og stilke, og i stedet et større indhold af de æteriske olier, som fremprovokerer en reaktion hos de fleste katte. Alle ingredienser og olier i dette produkt er helt naturlige og kommer fra vedvarende ressourcer, der derved ikke tærer på miljøet og klimaet.

Dette katteurt er blevet høstet, da smagen, duften og farven var på sit højeste, og er blevet tørret på marken. På den måde er man sikret det bedst mulige resultat, og man er sikret at det fremprovokerer så stor en reaktion hos katten, som overhovedet muligt.

Se også det fulde sortiment af kattelegetøj.

 

Brug af KONG Catnip Refillable Tube

Katteurt er en naturlig plante, som fremprovokerer kattens naturlige instinkter. Når en kat kommer i kontakt med katteurt, vil plantens smag og duft udløse noget i katten, der får den til at være aktiv.

Den får lysten til at jagte og angribe et bytte, præcis som den ville, hvis den levede i naturen.

Der findes enormt meget kattelegetøj, hvor der er en smule katteurt indeni, for at få katten til at være mere interesseret i at lege med det.

KONG Catnip Refillable Tube er derfor perfekt til at fylde den slags legetøj op igen. Der findes meget kattelegetøj, der er designet til, at man kan fylde det op med katteurt igen og igen, og her er dette produkt ideelt.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: