Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Cat Enchanted Characters
KONG Cat Enchanted Characters
Enchanted Characters - KONG Kat
Cat Enchanted Characters - KONG
KONG Cat Enchanted Characters og kat

KONG Cat Enchanted Characters

62,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Bløde bamse fyldt med kvalitets katteurt
Leveres i assorterede figurer

Beskrivelse

KONG Cat Enchanted Characters

Stofbamser som kattelegetøj er populære. De er gode for katten både at bide og kradse i. Helt automatisk bliver kattens naturlige jagtinstinkter nemlig aktiveret i det øjeblik, hvor katten stifter bekendtskab med legetøjet. Vores Cat Enchanted Character fås i bløde materialer, der med sikkerhed vil få din kat til elske legetøjet. Du kan vælge imellem forskellige varianter af tøjdyr – heriblandt en enhjørning, drage eller fisk. De forskellige varianter kan fås med katteurt, der har en tiltrækkende effekt for katte. Katteurt er nemlig en populær duft, der virker spændende for katten.

Stimulerer og aktiverer

Cat Enchanted Characters er en tøjbamse, der sørger for både at stimulere og aktivere din kat på flere områder. De bløde materialer og dyrefacon gør automatisk, at din kat både vil bide og kradse i bamsen. Den vil med sikkerhed begynde at jage sit ”bytte” i det øjeblik, den får øje på legetøjet.

Når katten leger med legetøjet, kan det både ske i eget selskab eller sammen med dig. Legetøjet fås desuden i farverige materialer, som generelt har stor popularitet hos de små firbenede væsener. Det gør legetøjet langt mere sjovt at lege med. Dyrenes mage fine detaljer og runde faconer skal helt sikkert nok kunne sætte lidt farve ind i din kats lege.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram