Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Cat Cork Ball
KONG Cat Cork Ball
Cork Ball KONG Cat

KONG Cat Cork Ball

38,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Naturlig kor, katteurt og fjer
De sjove fjer og katteurten vækker den jagt-lystne kat
Leveres i ass. farver

Beskrivelse

KONG Cat Cork Ball

Nu kan du købe den smarte Kong Cork Ball til din kat! Den ligner en fjer, og så har den en helt masse forskellige farver, du kan vælge. Du kan også købe flere i flere forskellige farver, så katten kan have en masse forskelligt legetøj i forskellige farver. Det er både sjovt og sundt for katten at løbe efter den farvede fjer, og så får den en masse aktivitet og sport på samme tid.

Det er vigtigt for både kattekillinger og fuldvoksne katte at få en masse stimuli, så de kan holde sig sunde og raske hele livet. Når de bliver stimulerede, så lærer de også en masse nyt, og kan holde sig aktive og i gang. Det er vigtigt for katten at få stimuli gennem hele livet. De mange sjove farver og mønstre på Kong Cork Ball kan medvirke til en vigtig stimulus for katten.

Katten er din ven

Fordi at katten er din gode ven og i formentlig skal blive ved med at bevare venskabet hele livet igennem, så er det vigtigt, at du også gør den glad og tilfreds. Du kan holde den glad gennem hele livet ved at give den noget legetøj, der kan holde den frisk og klar. Du kan forkæle katten – når den har fødselsdag, eller når den bare trænger til nyt legetøj – og så købe noget sjovt legetøj til den. Det findes rigtig i mange former og farver, så det er simpelthen bare med at slå til.

Se også alt vores andet, spændende kattelegetøj her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram