Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Cat Pouncearoo
KONG Cat Pouncearoo - Frø
KONG Cat Pouncearoo

KONG Cat Pouncearoo

85,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Frø-bamsen er med lange slaskede ben, som gør den sjov for katten
Bamsen er i overstørrelse og fyldt med katteurt, så den bliver rigtig sjov for katten at tumle med

Beskrivelse

KONG Cat Pouncearoo

Kattelegetøj fås i mange forskellige variationer og designs. Stofbamser har altid være en sikker beslutning, når det kommer til at vælge det rette legetøj til din firbenede ven. Kong Cat Pouncearoo er en sjov stofbamse, der fås med slaskede ben og i farverige materialer, der er udformet som en frø. Generelt kan de farverige materialer gøre legen mere spændende for din kat.
Det kan være, den er begyndt at søge væk fra det legetøj, du allerede har købt ind i dyre domme. Katte er nemlig kloge mennesker, der indimellem opdager, at legetøj bliver kedeligt. Derfor er det en god idé at købe et stykke legetøj som Cat Pouncearoo.

Legetøj med katteurt

Katteurt er et populært produkt, du efterhånden finder i samtlige kattelegetøj. Urten stammer fra planter som catnip og baldrian. Duftene er meget tiltrækkende for katte, og det er noget, de helt automatisk vil reagere på. Mange bruger endda den slags spray til at komme på legetøj, der virker kedeligt for katten.
I tilfældet her, får du altså et stykke legetøj med kvalitetskatteurt fra Nordamerika, som din kat med sikkerhed vil elske. Legetøjets bløde materialer er desuden med til at sikre, at din kat vil bide og kradse i bamsen. Der er derfor stor sandsynlighed for, at den både bliver aktiveret og stimuleret, når den leger med Cat Pouncearoo fra KONG.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram