Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Cat Corduroy Mouse Refillable
KONG Cat Corduroy Mouse

KONG Cat Corduroy Mouse Refillable

55,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Sammen med musen følger en beholder med katteurt
Fyld musen op igen og igen til stor glæde for din kat

Beskrivelse

KONG Cat Corduroy Mouse

Vidste du, at det indimellem er vigtigt at forkæle din kat eller hund med nyt legetøj? Ligesom vi selv indimellem trænger til lidt nyt i hverdagen, så har dyrene det på samme måde med for eksempel legetøj. Det kan være sjovt de første ti gange, men derefter kan det være nødvendigt med nye tiltag. På den måde sker der nemlig lidt afveksling i legen.

Derudover er det vigtigt, at du sørger for, at din kat er stimuleret. Derfor tilbyder vi forskelligt kattelegtøj i farverige materialer, der er med til at stimulere kattens sanser under leg. Vores legetøjsmus er blandt andet en god løsning. Den kan både bruges til interaktivitet, men også til fælles leg, hvis du gerne vil være med til at aktivere din kat.

Stimulerer naturlige instinkter

Vores bløde legetøjsmus er blandt andet med til at stimulere kattens naturlige instinkter. Katte holder meget af at jagte mus – det er et naturligt instinkt. Derfor er musen genial til stimulering og aktivitet. Her vil katten nemlig gå efter legetøjsmusen, som var det et reelt bytte. På den måde vil den jage og senere fange musen. Vi garanter for, at katten aktivt vil lege med musen uden at blive træt af den. Derudover er den som sagt god til interaktivitet, hvis katten keder sig, og du ikke har tid til at aktivere den.

Den er designet i farverige og bløde materialer, der underholder. Vil du supplere med andet kattelegetøj, kan du se vores store udbud af forskelligt legetøj her https://canem.dk/katte-legetoej. Her kan du finde flere legetøjsmus, hvis katten skal have flere forskellige at vælge imellem.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram